Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lumea mondenă clocoteşte! Pantera Naba şi Bianca Pop au devenit rivale de moarte? Bruneta susține că fosta ispită de la „Insula Iubirii” a amenințat-o!

Lumea mondenă stă pe un butoi de pulbere, de când două brunete celebre în showbiz au început să-şi arunce săgeţi veninoase! Bianca Pop, cea care a făcut furori, în calitate de ispită, la Insula Iubirii, este acuzată de Naba Salem că ar ameninţa-o. Nu doar pe ea, ci şi pe familia, şi pe prietenii ei.

Bianca Pop continuă să fie în atenția presei. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a captat interesul tuturor printr-un nou scandal, de această dată cu Naba Salem.

Pantera Naba a povestit la „Acces Direct” că primește zilnic mesaje din partea unor necunoscuți și că aceste persoane ar fi puse de Bianca Pop să-i vorbească extrem de urât și să o amenințe.

„Este vorba despre anumite mesaje și telefoane pe care eu le primesc de la diverși oameni, acei oamei au cunoscut-o pe Bianca. Am vocalele în care mi se spune că: „îi iau apărarea Biancăi”, a povestit Naba Salem.

În același timp, Naba a susținut că totul a început din cauza faptului că Bianca Pop a suspectat-o că s-ar fi întâlnit cu un fost iubit de-al său. Cu toate astea, Naba Salem a spus că nu se teme de amenințările primite.

„Mie nu îmi este frică. Toate au început acum 2-3 ani, atunci când Bianca a încercat să se dea bine pe lângă mine. Am ajutat-o cu anumite lucruri pe aici prin București, deoarece ea era la Oradea. Este un fost iubit de-al ei care m-a contatct să-i promovez anumite produse. Eu am acceptat, ulterior ea a aflat și a încercat să se bage pe sub pielea mea să vadă dacă am avut vreo treabă cu persoana respectivă, eu i-am spus că nu”, a mai spus Naba.

În continuare, Naba a spus că la acel moment a fost foarte corectă cu Bianca Pop și a încercat să-i explice că nu a avut nicio treabă cu fostul iubit al ispitei.

„Am fost foarte sinceră și corectă și am crezut ca lăsat-o moale, dar după a început, deoarece el a încercat să-mi facă anumite avansuri”, a continuat Naba.

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!

Video