Sara Jessica, la 23 de ani, duce o viață de lux și trăiește într-un palat. Cum a reușit să strângă averea impresionantă

Sara Jessica locuieşte într-un palat ca desprins din filme. Luxul în care trăieşte prinţesa arabă, într-un cartier exclusivist din capitală, vă va impresiona din prima clipă.

Sara Jessica locuieşte într-un palat ca desprins din filme. Luxul în care trăieşte prinţesa arabă, într-un cartier exclusivist din capitală, vă va impresiona din prima clipă.

antena 1

Mobila din lemn masiv, covoarele persane cusute cu fire de aur şi masa din Veneţia sunt doar câteva dintre obiectele deosebite din casa ei.

Sara Jessica, bruneta de o frumusețe răpitoare, este nepoată de ambasador şi este extrem de iubită de tatăl ei. Tânăra de 23 de ani cu sânge de arăboaică trăiește într-o vilă somptuasă.

Sara face parte dintr-o familie de demnitari pentru că bunicul ei afost ambasadorul Siriei în România. Casa ei de lux este plină de obiecte de mii de euro. Obiectele de mobilier și ornamentele sunt lăsate moștenire de familie, iar frumoasa brunetă e foarte mândră să le aibă.

Obiectele de lux din palat

Cel care a construit palatul în care locuiește este chiar tatăl ei. Acesta a fost designerul de exterior, dar și de interior, din spusele Sarei.

“El nu este arhitect, dar este foarte pasionat de antichități, de design (…) El îmi achiziționează și foarte multe dintre haine”, a mărturisit Sara Jessica.

Piesa la care ea ține cel mai mult este un megafon, care a aparținut bunicului ei. El l-a păstrat încă din copilărie.

Sara Jessica s-a mutat în această casă fastuasă în 2002. Pe tavan, în living, există și o fereastră cu vitraliu pe care e scris numele familiei sale. Casa ei e plină de covoare persane cu fire de aur și obiecte afgane de valoare.

Frumoasa brunetă deține și un pian și povestește că ea e singura din familie care știe să cânte la pian. De asemenea, lângă pian Sara păstrează un colț cu amintiri, cu fotografii de familie, de când era doar o copilă.

A pierdut-o pe cea mai importantă femeie din viața ei

Sara a mai mărturisit că și-a pierdut mama în urmă cu puțin timp.

“De când a murit mama, din prima zi când am mers la cimitir să o vizităm, am văzut un fluturaș alb. Și de-atunci, oriunde mă duc, eu văd doar fluturași albi”, spune Sara.

Bunica este cea care a încercat să o înlocuiască pe mama ei.

Biroul excentric, cu piese aduse din Orient

Sara a mărturisit că și-ar dori să facă și ea un doctorat, călcând pe urmele bunicului ei. Tânăra cu origini arabe a absolvit de curând un program de master. Frumoasa brunetă are o cameră specială de relaxare, plină cu jocuri, biliard, șah și un set de tobe.

În curtea imensă, plină de trandafiri, Sara are și un animal de companie, un papagal pe nume Kimo, în vârstă de 18 ani, care știe să vorbească și arabă.

Ultimele știri