Căutare Live

Simona Gherghe, cea mai fericită mămică: "O să revin în televiziune, dar Ana e încă prea mică să o las singură!"

Simona Gherghe a vorbit la Acces Direct şi despre întoarcerea ei în televiziune. Vedeta spune că va mai sta o perioadă acasă cu fetiţa pentru că este prea mică să o lase singură.

Simona Gherghe a vorbit la Acces Direct şi despre întoarcerea ei în televiziune. Vedeta spune că va mai sta o perioadă acasă cu fetiţa pentru că este prea mică să o lase singură.

Ana Georgia este o minune de copil care le-a schimbat viaţa Simonei Gherghe şi soţului ei, Răzvan Săndulescu. Cu fiecare zâmbet, cu fiecare clipire!

Rafinamentul, elenanţa şi. discreţia, acestea sunt cuvintele care au descris cel mai bine fericitul eveniment de sâmbătă: botezul fetiţei. De la ţinute, până la invitaţi, totul a fost ales după sufletul proaspeţilor părinţi.

Ziua de sâmbătă a început pentru Simona cu emoţii, cu teamă de momentul în care fiica ei urma să fie băgată în cristelniţă. Iar emoțiile au fost atât de puternice, încât nu puţine au fost momentele în care ochii Simonei s-au umezit. Însă până la botezul cu apa sfinţită, am vrea să subliniem un detaliu: silueta mămicii. Simona a radiat într-o rochie diafană de culoare albă, lungă până peste genunchi, la care delatiile din dantelă au făcut diferenţa. În talie, prezentatoarea a avut un cordon care îi punea în evidență și mai bine silueta de invidiat! Soţul Simonei, Răzvan a ales o ţinută casual, o pereche de pantaloni maron, o cămașă albă și un sacou albastru închis, la care a asortat o cravată albastră cu imprimeu alb.

Naşii fetiţei s-au asordat cu micuţa creştină

Ca părinţi spirituali pentru fiica lor, Simona și Răzvan i-au ales pe Ionela Năstase şi pe Vlad Petreanu, prietenii lor de suflet. Şi ei au purtat ţinute special alese pentru un eveniment aşa de important. Naşa a purtat o rochie fucsia cu umerii supradimensionaţi care-i dădeau o eleganţă aparte, iar Naşul a optat pentru un costum simplu și rafinat.

Nici animalele nu fac aşa ceva! Un tată și doi copii, alungaţi de mamă pentru amant şi alcool?! O viaţă destrăbălată, îm... O urmărire mai ceva ca în filme a avut loc în Cluj Napoca. O tânără de doar 19 ani s-ar fi urcat DROGATĂ şi FĂRĂ PERMIS ...
Ultimele știri