Căutare Live

Viorel din Blăgești, călcat în picioare! La propriu! Frumoasa maseuză Cristina l-a vindecat de suferință! |Video

Viorel s-a lăsat călcat în picioare, la propriu. Frumoasa maseuză Cristina s-a urcat peste el, iar Viorel a uitat imediat de durere.

Soţul Vulpiţei s-a întors pe masa terapeutului Cristina Enache. Motivul? Durerile de spate nu-l lasă! Doar că, de această dată, Viorel a avut parte de o metodă de relaxare mai. aparte. Însă toate la timpul lor. Pentru că, înainte de toate, trebuie să ştiţi că Viorel nu a mers cu mâna goala la Cristina, ci cu o superbă floare.

Martorul lui Viorel Stegaru face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpiţa şi Rafaelo? Cuvinte acide între Rafa si Vio! |VIDEO

Viorel s-a lăsat calcat în picioare, la propriu. Frumoasa Cristina s-a urcat peste el, iar Viorel a uitat de durere

Se pare că obișnuința e boală grea. Odată ce s-a dat startul se pare că Viorel e greu de oprit. Durerile de spate l-au trimis iar la masaj, la frumoasa Cristina, terapeutul care face minuni.

După ședintă de masaj, terapeutul i-a oferit și câteva sfaturi lui Vio s-a destainuit Cristinei.

Gata! S-a stricat prietenia! Trioul Rafa-Vero-Vio s-a destrămat! Viorel, acuzaţii dure la adresa celor doi! |Video

Un sfat important și demn de urmat i-a oferit Cristina lui Viorel.

„Mai bine dezamăgit, decât amâgit, pentru ca așa ești mai aproape de realitate.”

Viorel îi consideră vinovați atât pe Rafa cât și pe Veronica. Bărbatul se simte trădat.

Urmăriți cum a decurs vizita lui Viorel la terapeutuL Cristina, dar și cum a decurs masajul, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Martorul lui Viorel Stegaru face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpiţa şi Rafaelo? Cuvinte acide într... Adevărul gol-goluț! Camerele de supraveghere nu mint Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpița și Rafaelo! |Video...
Ultimele știri
x