Vulpita și Viorel au probleme grave! Ce se întâmplă cu fetița lor, lăsată la Blăgești

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cuplul Vulpiţa-Viorel! Cine este, de fapt, tatăl fetiţei pe care soţia-Vulpiţă a adus-o pe lume și care în prezent se află acasă, la Blăgești?

Tensiune maximă între Viorica și Veronica Stegaru şi amantul Marian! Cei doi aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul testului poligraf la care a fost supus astăzi, Marian! Asta după ce tânărul a afirmat recent faptul că că fiica lui Viorel ar putea fi, de fapt, a lui. Cei doi soţi sunt mai uniţi ca niciodată şi îi declară război lui Marian!

Veniți din nou în emisiunea Acces Direct, cei doi au dezvăluit că sunt ferm convinși de faptul că Marian minte și că dorește doar să le facă rău. Ulterior s-a dovedit că Veronica l-a acuzat pe nedrept de viol.

Se pare că soacra Veronicăi este mai mult decât pornită să ceară un test de paternitate. Femeia a zis că fata rămâne oricum la ea acasă, indiferent de rezultatul testului ADN, dar că își dorește foarte mult să afle adevărul despre fidelitatea Veronicăi!

Ce alte detalii a mai dezvăluit soacra tinerei Veronica despre acest subiect? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Ultimele știri