Căutare Live

Vulpița și Viorel dezvăluie sexul bebelușului lor. Fată sau băiat? Ce nume au ales soții Stegaru

Soții Stegaru au aflat sexul bebelușului lor după ce Veronica a fost din nou la ecograf.

Vulpița și Viorel dezvăluie sexul bebelușului lor. Fată sau băiat? Ce nume au ales soții Stegaru

Pentru că ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei este o zi încărcată de superstiții, există câteva și pentru femeile însărcinate, pentru viitoarele mămici.

Veronica și Viorel au venit în platoul emisiunii Acces Direct, hotărâți să facă testele cunoscute din bătrâni, pentru a dezvălui sexul copilului lor. Mai întâi, cei doi au făcut testul cu verigheta pe firul de ață. Verigheta s-a învârtit circular, indicând faptul că vor avea o fetiță.

Vizibil emoționați, soții Stegaru au mai făcut și testul cheii. Se spune, din bătrâni, că dacă femeia însărcinată apucă o cheie dintr-o parte, va avea fetiță. Următorul test se rezuma la forma burții Veronicăi. Dacă burtica de gravidă ar fi țuguiată, atunci ea va avea un băiețel.

Pentru a elucida misterul, Vulpița și Viorel au dezvăluit ce vor avea: fetiță sau băiețel?

Soții Stegaru au venit în București pentru ca Veronica să facă o nouă ecografie. Înainte de a intra în cabinetul medicului, cei doi au pus un pariu. Veronica spunea că va avea băiețel, iar Viorel spunea că vor avea o fetiță. Cei doi îndrăgostiți au bătut palma și au spus că oricare dintre ei câștigă va trebui să facă ce dorește celălalt pentru o săptămână.

Încrezătoare, dar emoționată, Vulpița a pășit în cabinetul medicului, în timp ce Viorel a așteptat afară. După consult, timp în care i-a auzit bătăile inimii bebelușului și după ce i-a aflat starea de sănătate, tânăra mămică a aflat și sexul bebelușului. Medicul i-a spus că va avea un băiețel.

Veronica, foarte emoționată, a început să plângă de bucurie și să tremure de emoție. Încântată de veste, ea a ieșit în grabă să îi spună lui Viorel vestea minunată. Viorel a fost foarte surprins, dar fericit. A spus că își dorește foarte mult să fie sănătos bebelușul lor. Chiar dacă a pierdut pariul, Viorel a arătat că îi tremurau mâinile de emoție când a aflat că va fi tată de băiat.

Întrebați ce nume ar alege pentru băiețelul lor, Viorel și Veronica au spus că numele lui va fi Radu Constantin, având în vedere că băiețelul se va naște în apropiere de sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena.

Vulpița ne dă vreo veste? Ce a postat Veronica pe Instagram despre evoluția sarcinii sale... De 1 Decembrie, Mirela Vaida lansează primul clip video la melodia populară "Eu sunt fata din Moldova"...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x