Căutare Live

„Mamă, ce frumoasă sunt!”. Veronica și Viorel, în ipostaze tandre, de Dragobete, în costume populare! De ce a țipat Vulpița ca din gură de șarpe. Video

Veronica şi Viorel au sărbătorit Dragobetele în stil tradiţional românesc. Cei doi soţi şi-au dorit o şedinţă foto, în cuplu, și au fost fotografiați de un profesionist.

Ședința foto a Vulpiței și a lui Viorel Stegaru a început într-o pivniță. Printre borcane cu dulcețuri şi murături, Vulpiţa şi Viorel şi-au rostit cuvinte frumoase, au râs şi s-au tachinat. „La toţi le-ar place să aibă aşa ceva”, a spus Vulpița.

Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, Veronica şi Viorel s-au plimbat printre rafturile pline cu bunătăţi. Iar, la indicaţia fotografului, cei doi au aranjat împreună borcanele pe rafturi.

Viorel i-a dat o mână de ajutor Vulpiței, însă a simţit nevoia să îi şi atragă atenţia. „Hai, hai, nu te gândi. Vezi că nu ai aranjat bine”, i-a spus el.

Ca să ajungă la borcanele care se aflau pe rafturile situate la înalţime, cei doi soţi nu au avut nevoie doar de scară, ci şi de puţin curaj. „Eu, acolo, sus nu mă urc. Să se urce Viorel”, a spus Vulpița.

Până la urmă, Viorel a cedat în faţa soţiei şi i-a respectat decizia. Însă, Veronica nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a ajutat soţul.

La insistenţele fotografului, a urcat şi Veronica pe scară, dar nu a scăpat de frica de înălţime, chiar dacă Viorel era în preajma ei. De întadată ce s-a liniştit, Veronica a fost, din nou, cu zâmbetul pe buze.

Tot în cadrul şedinţei foto, Veronica a ales câteva borcane. Apoi, din pivniţă, cei doi soţi şi-au continuat şedinţa foto în camera în care se afumă carnea.

Ulterior, în timp ce Viorel a ieşit la o plimbare cu calul, Veronica şi-a făcut griji pentru el.

În cele din urmă, de dragul şedinţei foto, Veronica şi-a învins teama şi a acceptat să facă şi ea o plimbare. Nu cu un cal, ci cu un ponei.

Cei doi soţi au mers să vadă şi să facă poze şi lângă celelalte animale din fermă.

După ce au făcut poze şi cu o femeie care îi urmăreşte în fiecare zi la televizor, Veronica şi Viorel şi-au continuat şedinţa foto. de această dată, în grajd. Şi ca să îşi intre mai bine în roluri, cei doi au schimbat şi câteva vorbe.

Următoarea oprire pentru shootingul de Dragobete: Casa Bunicuţei de la fermă. Ajunşi în casa Bunicuţei, Vulpiţa a aranjat puţin un platou cu bunătăţi, în timp ce Viorel a aşteptat să fie servit la masă.

Citește și
mihai-petre-își-îmbrățișează-soția-cu-lacrimi-în-ochi
Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi la Asia Express: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”
Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi la Asia Express: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”
cuza-emi-două-ipostaze-diferite-și-la-autostop
Cuza și Emi au urcat în mașina unui șofer și acesta a dat un telefon. Ce lucru neașteptat a urmat, la Asia Express
Cuza și Emi au urcat în mașina unui șofer și acesta a dat un telefon. Ce lucru neașteptat a urmat, la Asia Express
irina-fodor-rochie-neagră-lungă-cu-crăpătură-pe-spate
Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților
Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților
Mai multe articole

„Mamă, ce frumoasă sunt”, a spus Vulpița, privindu-se în oglindă, după ce Viorel i-a făcut o declarație de dragoste: „Iubirea are un singur nume pentru mine – e Veronica totul”.

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Nicu Paleru, moment unic pentru Vulpița și Viorel! Le-a cântat cea mai potrivită melodie, iar ei au încins un dans! Vide...
Ultimele știri