Vulpița și Viorel, pregătiri în Ajunul Crăciunului. Ce le lipsește soților Stegaru

Vulpița și Viorel s-au pregătit cum se cuvine de sărbătoarea Crăciunului, făcând mâncăruri alese și împodobit casa.

Vulpița și Viorel, pregătiri în Ajunul Crăciunului. Ce le lipsește soților Stegaru

antena 1

În noua lor casă, Veronica și Viorel Stegaru s-au pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Deși este însărcinată și mai are puțin până naște, Vulpița nu s-a dat în lături de la treabă și a dat cu aspiratorul, a făcut ordine, în timp ce Viorel a tăiat lemne și a făcut căldură în toată casa.

Soții Stegaru nu puteau împodobi bradul până când nu era totul lună. Apoi au asamblat bradul și au început să îl împodobească. Pentru că nu au ascultat colinde, Viorel a venit cu o idee minunată. După ce bradul a fost frumos împodobit cu beteală și globulețe, iar Veronica a pus steaua aurie din vârf, Viorel a început să cânte “O, brad frumos”.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

După împodobirea bradului, Vulpița și Viorel au împodobit și corniza, dar ceva tot lipsea. Viorel a mers să cumpere o instalație de brad și cu ajutorul Veonicăi a pus-o în brad. Soții Stegaru au pus o fundă mare pe ușa de la intrare și au împodobit și în curte.

Ce le lipsește soților Stegaru în Ajunul Crăciunului

Veronica a decis că nu doar casa trebuie să fie pregătită de sărbătoare, ci și ea împreună cu soțul ei. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie verde superbă, iar Viorel în costum de Moș Crăciun.

Veronica a fost o gospodină ca la carte. A făcut cozonaci, sarmale și friptură. Nevoia a învățat-o să se descurce și în postura de soție. Între timp, Vulpița a pregătit colaci, covrigi, fructe și cozonac pentru colindătorii care aveau să le treacă pragul.

Vulpița a primit și o vecină, care i-a colindat. Veronica i-a oferit covrigi. Mai târziu, un cor de băieți au venit și ei cu colindul, iar soții Stegaru i-au ascultat cu drag.

În emisiune, Mirela Vaida le-a lăudat costumațiile și le-a urat Crăciun fericit. Din toată bucuria din casa lor, lipsea totuși ceva.

"Un singur lucru mai lipsește, fetița de la Blăgești", a spus Viorel, întristat.

Soții Stegaru nu au reușit să își aducă fetița, pe Maria, de la socrii Veronicăi.

Veronica și Viorel nu voiau să își ia rămas bun până nu erau și ei în postura de colindători. Așa că cei doi soți au colindat în Ajunul Crăciunului, iar Mirela Vaida i-a ascultat cu drag.

Ultimele știri