Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița l-a provocat pe Viorel și lucrurile au luat-o razna, chiar în bucătărie! „Eu mă pricep la făcut copii”

Oaspetele de azi al celor doi soţi a fost Sorin Ovidiu Bălan. Şi, ca să fie gazde bune, Vulpiţa şi Viorel de la Acces Direct au pregătit o surpriză culinară invitatului lor de seamă!

Ca vizita să iasă cum trebuie, Vulpița s-a apucat de prăjit niște ouă și Viorel s-a ocupat de pregătit restul farfuriei.

Doar că liniștea parcă nu stă niciodată în casa celor doi și Vulpița l-a provocat pe Viorel cu tot felul de vorbe cicălitoare, iar soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat un răspuns pe măsură.

Veronica iar s-a apucat de cântat și de dansat și s-a lăsat cu show de zile mari! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Acces Direct ca să vezi ce s-a întâmplat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro