Adela - Tot ce nu se vede, episodul 14. Hai în culisele serialului Adela! Dominique Lăcătuș și Vlad Gherman dau din casă!

În acest episod, Cristina Ciobănașu îl surprinde pe Vlad Gherman la filmări și îi pune întrebări despre Călin, personajul interpretat de actor în Adela.

Adela - Tot ce nu se vede, imagini din spatele camerelor de luat vederi.

Vlad Gherman a povestit detalii despre personaj, despre relația dintre Mihai și Călin din serial, dar și despre prietenia dintre el și Alecsandru Dunaev în viața reală, la Adela - Tot ce nu se vede. Hai să vezi interviul haios, în care au avut loc intervenții simpatice din partea lui Alecsandru Dunaev, actorul care joacă rolul Mihai.

Tot în acest episod, Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din România, dă din casă despre personajul Tania. Tania este secretară la televiziunea lui Paul Andronic, iar actrița are foarte multe de spus despre acest rol și despre caracterul Taniei!

Mihai Călin și Andreea Ibacka dau din casă! Hai să vezi episodul 13 din seria Adela – Tot ce nu se vede!

Mihai Călin îți dezvăluie detalii neștiute despre el și despre personajul influent pe care îl interpretează în serialul Adela: Paul Andronic.

Actorul a mărturisit că, pentru acest rol, s-a inspirat de la oameni pe care i-a cunoscut de-a lungul experienței de peste 20 de ani în televiziune. Întrebat dacă s-ar putea obișnui cu un stil de viață ca al magnatului Paul Andronic, Mihai Călin a făcut o declarație fermă și sinceră despre dezavantajele unui astfel de trai.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă Adela – Tot ce nu se vede, episodul 11. Hai să-i descoperi pe Adi și Florica

Andreea Ibacka joacă în serial rolul Simonei, soția magnatului Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin

Actrița își admiră personajul din mai multe puncte de vedere, însă de departe calitatea principală pe care o regăsește la Simona este toleranța.


Adela – Tot ce nu se vede, episodul 12. Mara Oprea și-a fracturat piciorul în realitate, nu doar în serial!

Mara Oprea, actrița care o interpretează pe Adela, a suferit în viața reală un banal accident, care a rezultat într-o fractură a piciorului.

Echipa ”Adela – Tot ce nu se vede” a vizitat-o pe actriță acasă, dar și la filmări, chiar în perioada în care a fost nevoită să poarte orteza și să meargă folosindu-se de cârje. Hai să afli toată povestea de la Mara Oprea și Radu Grigore, regizor și scenarist Adela, dar și de la Alecsandru Dunaev, actorul care interpretează rolul lui Mihai și care joacă cel mai mult alături de actriță.

Mara Oprea a povestit în acest episod toate detaliile banalului incident, care s-a petrecut în toamna anului 2020, la filmările serialului. Aceasta s-a împiedicat și a căzut pe picior și, deși o durea, era convinsă că nu este nimic grav.

CItește și: Adela – Tot ce nu se vede, episodul 10. Anca Androne si Vlad Vilciu dau din casa despre personajele lor

Fiind foarte curajoasă și profesionistă, așa cum a descris-o Radu Grigore, Mara s-a focusat pe a-și termina treaba în ziua respectivă, întrucât mai avea de filmat secvențe. Actrița îți dezvăluie cum a reacționat și care au fost primele gânduri atunci când a aflat că piciorul este fracturat, cum a primit vestea adaptării scenariului, dar și cum s-a descurcat la filmări.

Ultimele știri