Antena Căutare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă Adela – Tot ce nu se vede, episodul 11. Hai să-i descoperi pe Adi și Florica

Nuami Dinescu și Răzvan ”Krem” Alexe continuă seria dezvăluirilor despre personajele pe care le vezi în serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă Adela – Tot ce nu se vede, episodul 11. Hai să-i descoperi pe Adi și Florica
Adela Tot ce nu se vede

În acest nou episod din culisele serialului, vezi imagini de la filmări și afli de la cei doi actori cine sunt cu ”adevărat” Adi și Florica.

Răzvan Alexe îți dezvăluie detalii despre ADI – bad boy-ul din mahala. Cum gândește Adi, de ce acționează așa cum ai văzut în serial, cum i se pare lui Krem acest rol, cât de mult rezonează cu acțiunile personajului sau cum s-ar purta cu Adi dacă ar exista în viața reală, afli chiar de la actorul care interpretează acest rol.

”Adi este oportunist, este mincinos, este genul ăla… El mințind atât de des ca să își atingă scopurile, trebuie să o facă foarte bine. Este un personaj care joacă și eu ca actor trebuie să joc un personaj care joacă.”

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 7. Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu povestesc detalii despre personajele lor

Tot în acest episod, Nuami Dinescu te invită să descoperi mai multe despre Florica. Ce tip de caracter are, cât de mult regăsim în viața reală astfel de persoane printre noi sau dacă acest personaj are intenții rele, îți povestește Nuami, într-un interviu foarte simpatic, așa cum ne-a obișnuit actrița.

”Cât timp avem să povestim despre Florica?”, a întrebat Nuami la începutul interviului, acceptând provocarea Cristinei Ciobănașu de a dezvălui mai multe despre personajul de care actrița este atașată și pe care îl interpretează cu drag.

”Este tot timpul cu urechile ciulite și, dacă e să fiu sinceră, toți avem în viața noastră câte una din asta, care știe exact: cine intră, cine iese, cine a venit, cine a plecat, câți ies din apartamentul ăla!”

Adela – Tot ce nu se vede, episodul 10. Anca Androne si Vlad Vilciu dau din casa despre personajele lor

Anca Androne și Vlad Vilciu, actorii care interpretează rolurile Delia și Luca Drăghici în serialul Adela, dau din casă despre personajele lor, în acest nou episod din culisele serialului. Hai să afli ce nu știi despre cei doi!

Anca Androne interpretează rolul Deliei în Adela, adică sora magnatului Paul Andronic.

Delia Drăghici este acel personaj din serial care te trece de la o stare la alta. Te face uneori să crezi că e negativ, că e rău, iar alteori te face să empatizezi cu el, să îl înțelegi. Anca Androne îți dezvăluie în acest episod detalii pe care nu le vezi la TV despre ea și despre rolul din serialul Adela.

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6. Actorii răspund întrebărilor primite de la fani

Hai să afli ce a speriat-o pe actriță la începutul perioadei de filmări, cum s-a implicat în construcția personajului, dar și ce părere are despre Delia, cât de mult sau cât de puțin se regăsește în ea și cum ar aborda o persoană ca Delia dacă ar exista în viața reală.

Vlad Vilciu joacă rolul Luca în serialul Adela, fiul Deliei și al lui Dorin Drăghici și fratele Liviei, interpretată de Cristina Ciobănașu. Se pare că Luca, băiatul de bani gata și mereu cu ochii după fete, conform dezvăluirilor actorului din acest episod, ar călca pe cadavre pentru a-și atinge scopurile.

Hai să afli ce alte detalii interesante a dat din casă Vlad Vilciu despre personajul său, dar și despre distribuția serialului Adela.

”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 9. Hai să vezi cum se distrează actorii în pauzele de filmare


Hai să vezi cum s-au distrat o parte dintre actorii din serialul Adela în pauzele de filmare cu diverse provocări neașteptate și creative.

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 5. Hai cu noi să vezi cum decurg filmările atunci când vremea dă bătăi de cap


Tot în acest episod, vezi pe cine a adus Răzvan Fodor cu el la filmări și a înveselit toată echipa. Vă spunem atât: este pufoasă, simpatică și toată lumea o iubește!

Toto Dumitrescu, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Anca Sigartău, Marian Râlea și Răzvan ”Krem” Alexe au primit provocări amuzante în pauzele de filmare și au intrat în joc. Hai să vezi ce a ieșit!


”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 8


În episodul 8 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, dezvăluim detalii despre două personaje cheie din serialul Adela: Nuți și Mitu Achim.

Marian Râlea îți povestește în acest episod cine este Mitu Achim, ce caracter are și ce îl determină să aibă răbdare cu Nuți, să fie alături de ea în toate acțiunile ei. Hai să vezi ce detalii dezvăluie actorul despre personajul interpretat de el și despre serialul Adela.

Marian Râlea: ”Mitu Achim e un om blajin, la casa lui, o iubește și s-a și căsătorit din dragoste cu Nuțica. Muierea asta îl bagă în tot felul de pozne și trebuie să îi facă față...”

Anca Sigartău îți face o incursiune în lumea lui Nuți Achim. Actrița îți povestește dedesubturile personajului negativ pe care îl joacă în serialul Adela, cât de greu îi este să își asume acest rol și care sunt provocările cele mai mari care vin la pachet cu interpretarea lui Nuți.

Anca Sigartău: ”Nu pot să învăț textul pentru a doua zi, dacă nu mi-l scriu de mână cu greșelile gramaticale și accentul pe care îl folosesc. Deci nu pot, e ca și când învăț chineză, atât este de diferit de mine acest personaj. Slavă Domnului că există oamenii din spate, care pentru mine sunt extrem de importanți, îmi dau confort și știu că nu mă vor lăsa să o zbârcesc.”

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
x