Antena Căutare

Adela Live. Unde poți urmări episoadele online. Serialul îi ține cu sufletul la gură pe fani

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Mara Oprea și Daniel Nuță, alături de Alecsandru Dunaev Galerie
Noile episoade Adlea pot fi văzut eîn fiecare joi, d ela 20:30, atât la TV cât și online | Antena 1

Povestea Adelei, fiica patronului de presă Paul Andronic, a cărei identitate a fost furată de Andreea, continuă să-i uimească pe fani. Adela și Andreea au crezut că sunt surori timp de 21 de ani, până când au aflat că una dintre ele era, de fapt, fiica unui om bogat. Dornice să parvină, Andreea și mama ei, Nuți, i-au furat identitatea adevăratei fiice a lui Paul Andronic, Andreea prefăcându-se a fi moștenitoarea imperiului. De aici, povestea a căpătat nuanțe neașteptate.

Sezonul 1 și sezonul 2 al serialului Adela i-au ținutpe fani cu sufletul la gură. Sezonul 3 vine cu povești, intrigi și suspans. Și, pentru că „Dacă e joi, e Adela”, fanii pot vedea câte 2 episoade noi în fiecare joi, atât la TV cât și online.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Unde poți urmări Adela, episoade online

Fanii care nu se pot afla în fața televizorului, la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30, sau care doar își doresc să revadă episoadele serialului Adela online pot apela la AntenaPlay.

Pe AntenaPlay fanii pot urmări episoadele integrale ale serialului Adela, atât live, cât și înregistrate. În fiecare joi, de la 20:30, în paralel cu difuzarea la TV, pe Antena 1, noul episod de Adela se poate vedea și pe AntenaPlay. Episoadele pot fi revăzute oricând, pentru că pe AntenaPlay rămân într-o listă de episoade.

Fanii pot revedea și episoadele sezoanelor trecut de Adela, dacă au abonament la AntenaPlay.

Totodată, pe AntenaPlay, fanii pot urmări și imagini din culisele serialului lor preferat, în ”Adela - Tot ce nu se vede”, unde actorii stau de vorbă și joacă diverse joculețe actoricești.

Citește și: Serial Adela, sezonul 2, 16 septembrie 2021. Aventura dintre Mihai și Andreea ajunge în presă, iar Lucian îl împușcă pe Gheorghe

Cine sunt actorii care joacă în Adela

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPlay, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x