Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a început sezonul al doilea al îndrăgitului serial. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Mara Oprea, Mihai Calin si Oana Mosneagu in serialul Adela, sezonul doi, "Adevăr și Eliberare"

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 11 și episodul 12, din 23 septembrie 2021

În episodul 11 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai îi spune lui Călin că el crede că Martha este "criminala cu sânge rece" și merge și îi spune lucrul acesta în față, împreună cu Călin. "Nea Gheorghe a fost împușcat azi noapte pentru că știa cine e fiul lui Anghel". "Mihai, cred că ești obosit, eu zic să te odihnești puțin", îi spune Martha. "Recunoaște că tu l-ai omorât! Recunoaște!", îi urlă Mihai, moment în care apar Paul Andronic și sora acestuia. "O să fac tot ce poți ca să primești ce meriți pentru toate crimele pe care le-ai făcut!", îi spune Mihai, scos din minți, Marthei.

În episodul 12 din serialul Adela, sezonul 2, Adela și Lucian au un moment de intimitate, dar Adela îl respinge. "Îmi pare rău, nu pot", îi spune Adela, care își ia haine și pleacă din cameră. "Din cauza lui Mihai?", întreabă Lucian. "Da. Îl iubesc pe Mihai și nu mă simt pregătită să trec peste", îi spune Adela. Adela pleacă și, pe stradă, îl întâlnește pe Mihai, în brațele căruia sare plină de emoție. Momentul întâlnirii e intens, Mihai nu vrea să audă explicații, ci doar să o țină de mână și să se plimbe cu ea. Adela îi oferă, totuși, câteva motive pentru tot ce s-a întâmplat și îi spune că atunci când era cu Lucian, îl vedea pe el. Își spun unul altuia că se iubesc "cu toată ființa".

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 9 și episodul 10, din 16 septembrie 2021

În episodul 9 din serialul Adela, sezonul 2, Mihai o imploră pe Adela să vorbească amândoi deschis și să își spună, sincer, ce au pe suflet. Cu ochii în lacrimi, Adela îi spune că îl urăște, moment în care Mihai își pierde cuvintele. Nu o crede și îi spune că el o iubește, moment în care Adela dă înapoi și îi mărturisește același lucru. "Te iubesc și tocmai de-aia te și urăsc, pentru că mă faci să mă simt ca și cum m-ai arunca în aer și ai da cu mine de pământ. Nu voi putea să trec niciodată peste ceea ce ai făcut", îi spune Adela.

În episodul 10 din serialul Adela, sezonul 2, Andreea primește un inel de logodnă, în direct la TV, oferit de Lucian în numele lui Mihai, moment despre care Mihai nu știa absolut nimic. Mihai reușește să evite elegant situația în care a fost pus și nu o cere de soție pe Andreea. Lucian spune că a făcut tot ce a făcut pentru Adela și o invită la Sighișoara. Ana Maria îi spune lui Nuți că ea a ales numele "Adela" pentru fiica ei și îi cere lămuriri legate de asta. În finalul episodului 10, Lucian îl împușcă pe Gheorghe, după ce află un secret bine ascuns.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 7 și episodul 8, din 9 septembrie 2021

Citește și
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Mai multe articole

În episodul 7 din serialul Adela, sezonul 2, de dimineață, Adela nu e trezită, așa cum și-ar fi dorit, de Mihai, ci de Andreea, care spune că a venit să îl vadă pe tatăl copilului ei. Adela i-a mărturisit Andreei că încă îl iubește pe Mihai. De cealaltă parte, Mihai discută cu băieții, Floppy și Călin, și le spune că el și Adela s-au sărutat și speră să se împace. În anexa din curtea familiei Andronic, Mitu, Nuți și Ana Maria îl primesc pe procurorul Lascu. Ana Maria spune că tatăl ei, Traian Dincă, este decedat și vrea să scoată certificatul de deces.

În episodul 8 din serialul Adela, sezonul 2, Adela se întoarce la casa lui Paul Andronic și îl găsește stând singur la el în birou, noaptea târziu. Cei doi au o discuție sinceră în care Andreea îi spune că s-a hotărât să îl lase în pace pe Mihai pentru că nu vrea să îi complice viața pe care ar putea-o avea cu Andreea. “Și iubirea? N-ar trebui ca iubirea să învingă întotdeauna?”, i-a spus Paul Adelei. Adela a spus că astea sunt doar povești și că în realitate lucrurile nu se întâmplă așa.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 5 și episodul 6, din 2 septembrie 2021

În episodul 5 din serialul Adela, sezonul 2, Adela are un moment de introspecție. "Ce-ar fi dacă m-aș pune pe mine pe primul loc? Mereu au contat alții". Îl sună pe Mihai și îl invită în locul unde au mers întâia oară împreună. "Poate e un nou început", își spune Mihai, când închide apelul. Adela ajunge la serviciu și află cine a propus-o ca producător, într-o discuție cu Lucian. Chiar el a fost cel care a făcut asta. Întrebată de Ana Maria ce i-ar plăcea să facă în viață, Andreea spune că ar vrea să lucreze în televiziune. Ana Maria e dispusă să o ajute să își îndeplinească un vis. "Mulțumesc, mama", îi spune Andreea și îi strânge mâinile. Între timp, Nuți visează că este stăpâna casei Andronic, iar toți din vilă cântă și dansează după cum dictează șefa întregului domeniu.

În episodul 6 din serialul Adela, sezonul 2, Călin încearcă să tragă la răspundere pe Andreea pentru ce a făcut în regia de emisie, Andreea susține că nu are nicio vină, dar o ia cu forța. În birou, Paul ajunge să îi certe pe toți trei - pe Adela, Mihai și Andreea. "Habar nu aveți ce ați provocat!". "Ultimele știri" se răspândesc rapid, iar între timp, Adela, Mihai și Andreea încearcă să lămurească situația. Andreea spune că e posibil să fi apăsat pe buton din greșeală, Mihai spune că trebuie să calmeze cu toții, dar Paul își iese din minți și le citește titlurile zilei care au apărut în presă. Martha e cuprinsă și ea de agitație. "Martha Andronic este o criminală?", îi citește Delia mamei ei din ziar, moment în care își face apariția și Nuți, care încearcă să o liniștească.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 3 și episodul 4, din 26 august 2021

În episodul 3 din serialul Adela, sezonul 2, Adela ajunge față în față cu Mihai, în timp ce Andreea, însărcinată, întinsă într-o canapea, nu le ratează nicio mișcare. Mihai încearcă, încă o dată, să îi deschidă ochii Adelei în ceea ce privește adevărul, că bebelușul pe care urmează să îl aibă Andreea nu este al lui."Mihai, tu nu faci altceva decât să te joci cu mintea mea. În plus, nu vreau să mă bag în viața voastră", le spune Adela celor doi. "E copilul lui Bebe, ai înțeles, e copilul lui Bebe!", îi urlă Mihai Andreei."Nu contează al cui e copilul. Eu nu o să fiu cu un bărbat care s-a culcat cu soră-mea", spune Adela. "Dar nu m-am culcat cu ea!", îi răspunde Mihai.

În episodul 4 din serialul Adela, sezonul 2, Nuți merge la mama lui Paul Andronic, Martha, să îi spună "adevărul" și o amenință cu unele imagini din telefonul ei. Îi cere acesteia să rămână în vilă, dar Martha îi spune că nu are loc, să stea în casa anexă. Martha: "Poți să vii în fiecare zi să luăm masa împreună". Înțelegerea rămâne în picioare. Mai departe, Adela le cere lui Mihai și lui Lucian să nu o mai trateze ca pe un copil, că face ce vrea cu viața ei. Pe rând, Lucian îi cere acesteia să nu își dea demisia, Mihai îi spune că o vrea de soție și tot așa.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 2, în episodul 1 și episodul 2, din 19 august 2021

În episodul 1 din serialul Adela, sezonul 2, la televiziune, Mihai a venit în biroul lui Paul și i-a spus că Andreea i-a distrus viața pentru că l-a despărțit de femeia pe care o iubește. De cealaltă parte, Paul Andronic îi reamintește că pentru a face un copil e nevoie de doi și că Andreea nu e unica vinovată. De asemenea, Paul crede că Mihai ar fi vrut să se răzbune pe el, lăsând-o însărcinată pe fiica lui. Mihai a venit cu dovezi, cu un raport toxicologic, demonstrând că a fost drogat atunci când Andreea susține că cei doi au avut parte de o noapte romantică.

În episodul 2 din serialul Adela, sezonul 2, Andreea vine în ajutorul lui Nuți și al lui Mitu, dar vede că Nuți sărise să o bată pe Delia. Între timp, martoră la toată cearta din curte este și Ana Maria, doar că nimeni nu știe că ea ascultă. Adela a mers în birou la Mihai să semneze noul contract de producător despre care a vorbit cu Paul. Mihai a vrut să îi povestească tot ce s-a întâmplat între el și Andreea, încercând să o convingă de faptul că el e nevinovat. Fiind sunată de Nuți, Adela a trebuit să plece ca să le ofere ajutorul. În același timp, Livia și Adi au ajuns la vilă și i-a spus Deliei că ei vor să se mute acolo.

La ce să ne așteptăm în sezonul 2 al serialului Adela, “Adevăr și eliberare”

În fiecare joi, de la 20:30, cei de acasă vor putea descoperi care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Martha (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela.

Citește și: Imagini din culisele serialului Adela. Ce a dezvăluit Mara Oprea despre noul sezon

Cum s-a terminat ultimul episod din primul sezon al serialului Adela

În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de ţelul „ce-i al tău e şi al meu”, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunţat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al serialului Adela va avea premiera joi, de la ora 20.30, la Antena 1

Ce actori fac parte din distribuția serialului Adela, sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastã experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Citește și: Alecsandru Dunaev s-a relaxat în Transilvania înainte de a reveni la filmările Adela.„Sunt pregătit de o perioadă încărcată"

Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului Adela este o melodie celebră a Deliei

Deși lansată la începutul anului 2020, piesa ”Aruncă-mă”, compusă de jurata X Factor Delia și care a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, se potrivește foarte bine cu povestea serialului de la Antena 1.

„Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul <dragoste> nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a spus jurata X Factor Delia, care marchează astfel o premieră: ”Aruncă-mă” este prima piesă a artistei care devine coloană sonoră de film.

Urmărește pagina oficială de Facebook!

Urmărește pagina oficială de Instagram!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri