Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 21 aprilie 2022. Marta vrea să reunească familia iar Lucian află planul de faliment al lui Paul

Episoadele de astăzi vin cu începerea unei noi vieți pentru Marta dar și diverse alte drame și situații incomode în familia Andronic.

colaj adela Galerie
Marta s-a recuperat total și luptă acum să-și reunească familia | Antena 1

Situațiile din fmilia Andronic sunt , pe zi ce trece mai incerte.

După ce Adela și-a adus bebelușul acasă, cei doi tineri părinți au început să înțeleagă ce înseamnă nopți nedormite și viața de părinte.

Între timp, aceștia s-au hotărăt și cine le vor fi nași de botez al copilului lor. Andreea se aștepta ca ea să fie nașă și era extremde încântată.

Ea spera că, dacă tot nu poate avea copii, măcar să-l boteze pe fiul Adelei. Însă aceasta a ales-o pe Delia iar Andreei i s-a activat din nou o mare suferință.

Adela, sezon 3, rezumat 21 aprilie 2022.Nuți înțelege ce înseamnă să fii "patroneasă de butic" și e tare necăjită pentru că se încurcă în contabilitate

Fericită că este patroană, Nuți nu este prea pricepută iar Miky, asociata ei, i-a întins o cursă. Pentru a o încurca în contabilitate, aceasta a umflat prețul facturilor la utilități , pentru a o speria, în speranța că Nuți va renunța la partea ei din butic.

Aceasta s-a chinuit să facă o mulțime de calcule care îi ieșeau doar pe minus.

Pe de altă parte, familia Andronic încearcă pe orice plan să scape de Lucian, cum și Lucian încearcă să scape sub orice formă de Adela.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 14 aprilie 2022. Lucian îi propune Andreei să îi fure copilul Adelei. Marta ajunge, din nou, la spital

Raluca, fiica senatorului Iftimie a ajuns la concluzia că cineva a încerca să o omoare, schimbându-i pastilele de calmat. Astfel, ea și iubitul ei, Călin, au făcut corelații care au dus la ideea că Lucian are legătură cu acest lucru și au cerut ajutorul procurorului Lascu.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Răzvan Fodor, imagini adorabile cu fiica sa, la filmările serialului Adela. Motivul pentru care Diana și-a însoțit tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x