Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 14 aprilie 2022. Lucian îi propune Andreei să îi fure copilul Adelei. Marta ajunge, din nou, la spital

Episoadele de astăzi vin cu începerea unei vieți și cel mai probabil, sfârșitul alteia, dar și cu o posibilă altă durere în familia Andronic.

adela si bebelusul in carucuior Galerie
Adela își aduce bebelușul acasă, spre fericirea familiei | Antena 1

Povestea Adela este presărată cu momente de bucurie, tristețe, șoc și tensiune specifice dramei cu care familia Andronic trăiește de o viață.

Pentru scurt timp, fericirea nemărginită ajunge la vila familiei. Adela își aduce bebelușul acasă iar Marta trece cu bine peste operația care i-a salvat viața.

Copilașul Adelei, Bogdan, este cel care i-a salvat viața și, în același timp, este și cel care poartă numele celui pe care Marta l-a ucis.

O problemă apare la Andreea, când suferă un șoc în momentul în care Adela aduce copilul acasă.

Adela, sezon 3, rezumat 14 aprilie 2022. Andreea nu poate accepta faptul că Adela are copil și ea nu are și pune presiuni pe Lucian să adopte sau să aducă o soluție

Aceasta a crezut că poate trece peste momentul pierderii copilului ei, însă nu este așa și intră în diverse stări emoționale care îi face rău. După un tumult mai lung, aceasta pune presiune pe Lucian că vrea un copil iar el îi promite că va avea.

Traumatizată de șoc, Andreea merge la mama ei pentru o vorbă bună, însă nici acolo nu găsește alinare.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă

Aceasta ajunge să îi reproșeze că este vina ei că a salvat-o pe Adela și că acum, Adela trăiește tot ceea ce ea ar fi trebuit să trăiască, de fapt.

Între timp, în Butimanu lucrurile iau o turnură delicată iar Nuți, mai nou, patroană de magazin, transformă locația într-o bodegă și pregătește spectacole în care ea cântă pentru a atrage clienții.

Între timp, Marta ajunge din nou la spital, dar înainte de a accepta să urce în ambulanță, cere să-și vadă nepotul, în cazul în care nu va mai trăi.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 20, 31 martie 2022. Lucian și Andreea pleacă în America

Adela vine și îi aduce bebelușul și aceasta pleac la spital, însă acolo i se face din nou rău și leșină.

Între timp, absolut toți membrii familiei Andronic pleacă la spital și bebelușul este lăsat în grija personalului din casă. Andreea ajunge acasă și merge în camera copilului, unde ajunge, în cele din urmă și Lucian.

Amândoi se uită la copil și Lucian o șochează cu o propunere care pe ea o derutează la maximum. Aceasta l-a presat foarte mult că își dorește un copil și nu renunță la idee.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x