Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 7 aprilie 2022. Adela naște iar copilul este în pericol

Episoadele de astăzi vin cu vești despre viață și moarte. În familia Andronic nu se întâmplă o bucurie fără ca ea să fie urmată de un necaz. De această dată, povestea se împarte între salvarea unei vieți și posibila pierdere a alteia.

colaj adela Galerie
Adela și Andreea se destăinuie una alteia, ca surorile | Antena 1

În familia Andronic, lucrurile capătă din nou o întorsătură bizară. Episoadele sunt pline de idei noi, în care se află adevăruri, se confruntă situații, se adună frustrări și se iartă trecutul.

Așadar, Lucian și Adela revin din America și lucrurile încep să se precipite. Deja se reinstalează haosul în familia Andronic, unde boala Martei și faptul că este pe moarte cântărește mult.

Aceasta își dorește foarte mult să trăiască și să-și vadă nepoțelul, dar este foarte probabil ca acest lucru să nu se întâmple.

În plan paralel, se pune la cale un plan pentru a se falimenta televiziunea, un risc pe care Delia , Mihai și Călin îl vor detalia, astfel încât Lucian să fie în situația în care să fie nevoit să vândă unui grup de investitori care îi vor face o ofertă d enerefuzat.

Astfel, zic ei, vor scăpa d eLucian și âți vor recupera televiziunea.

În schimb, până când acest lucru va fi obținut, în plan paralel, toți s eîngrijorează de Adela, care are niște contracții puternice și alarme false de naștere.

Chiar și Marta se decide să-i ceară lui Lucian să-i promită că nu se va atinge de copilul Adelei. Acesta este surprins inițial, iar apoi Marta îi spune că știe că el și-a omorât propriul copil, adică pe cel pe care îl avea cu Mona. Dar, indirect, i-a dat d eînțeles că va pleca în mormânt cu acest secret.

Andreea ascultă pe la ușă, aude discuția în Martei cu Lucian și nu poate trece peste faptul că Lucian și-a ucis propriul copil.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 31 martie 2022. Andreea îl împușcă pe Lucian iar viața Martei intră în linie dreaptă

Bulversată, aceasta îl confruntă iar el este dezamîgit că ea o crede pe Marta și nu pe el.Însă, Andreea este din ce în ce mai bulversată și îi spune că poate a fost o greșeală căsătoria cu el.

Adela, sezon 3, rezumat 7 aprilie 2022.Nuți devine patroană de bufet pe banii lui Lucian

Lăsând deoparte dramele din familia Andronic, într-un plan mai vesel, Nuți devine patroană de bufet. Profită de faptul că Miki mai are puțin și intră în faliment și îi cere bani lui Lucian să devină asociată cu Miki și acesta nu o refuză.

Între timp, Andreea este foarte măcinată de gândul că Lucian și-a ucis copilul, încât relația dintre ei se distruge și ea este pe punctul de a-i spune mamei ei adevărul, dar nu face asta.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 17 martie 2022. Lucian este eliberat din închisoare, iar fiica senatorului e găsită inconștientă pe podea

Din nou, simte o apăsare prea puternică în piept și o invită pe Adela la o cafea și este pe punctul de a-i spune acestea.

Însă, nu apucă pentru că Adelei i se face rău iar Mihai primește un telefon că Adela naște iar copilul nu este bine.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
x