Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 17 martie 2022. Lucian este eliberat din închisoare, iar fiica senatorului e găsită inconștientă pe podea

Episoadele 15 și 16 vin cu noi răsturnări de situație în cazul lui Lucian și al mai multor membrii din familia Andronic. Episoadele sunt presărate cu momente în care iertarea își face loc în viețile lor, însă, în final totul e o aparență.

colaj adela Galerie
Lucian s-a întors acasă iar Marta este din ce în ce mai îngrijorată de boala ei | Antena 1

Povestea este reluată de la momentul sinuciderii senatorului Iftimie, chiar cu câteva minute înainte să primească vizita fiicei sale.

Raluca, în stare de șoc consideră că totul s-a întâmplat din vina ei. Ulterior, află că tatăl ei ar fi lăsat o scrisoare în care ar fi luat vina tutror crimelor asupra lui.

Citește și:Adela, sezon 3, rezumat 10 martie 2022. Senatorul Iftimie, decedat în mod misterios. Andreea, prinsă în fața unei decizii extreme

Acesteia îi este foarte greu să treacă peste moartea tatălui ei, Călin face tot posibilul să îi fie alături.

Totodată, Călin îi mărturisește Ralucăi că el nu crede că senatorul s-a sinucis și nici că este responsabil de toate crimele pe care le-a luat asupra lui. În plus, acesta se implică pe cât poate și încearcă să afle adevărul.

Între timp, Andreea merge la închisoare la Lucian și acesta îi reproșează că s-a sărutat cu Luca.

Citește și:Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Mama Adelei este arestată la domiciliu, iar Lucian este transferat în închisoare

În plan paralel, Mitu caută să obțină iertarea Adelei și îi invită, pe ea și pe Mihai la cină, pentru un fel de împăcare.

Însă, pe Nuți o ia gura pe dinainte și astfel Adela află că din vina lui Lucian a pierdut Andreea copilul și că acesta știa. Ulterior merge s-o înfrunte.

Adela, sezon 3, rezumat 17 Martie 2022. Lucian se întoarce acasă și amenință pe toată lumea. Marta vrea să mărturisească tot adevărul unui avocat

Marta este din ce în ce mai slăbită și simte că i s eapropie sfârșitul și că luptă din ce în ce mai greu cu boala.

Aceasta vrea să-și lase lucrurile în ordine, cere un avocat căruia să-i mărturisească toate faptele sale și adevărul să fie spus după moartea sa.

Lucian țtie că nu e binevenit acasă dar mizează pe faptul că Andreea îl iubește și știe că o poate manipula cum dorește.

În secret, vorbește cu cineva care l-a ajutat tot timpul să iasă basma curată. El îi promite Andreei că de data aceasta nu o va mai părăsi.

Între timp, o amenință pe Marta iar pe Luca l-a sfătuit să se întoarcă în Spania, pentru binele lui, iar acesta s-a conformat și a plecat.

Crezând că Andreea doarme, Lucian vorbește la telefon și Andreea îl aude cum acesta spune că a fost primit acasă, de către soția lui, cu brațele deschise. Dar ea mai aude și că soțul ei a pus la cale eliminarea fiicei senatorului.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x