Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 11 și 12 din 29 septembrie 2022. Andreea se sărută cu Adi. "Oricum nu mai am pentru ce să trăiesc"

Deși părea că lucrurile intră, cumva, pe făgaș normal, situațiile iau din nou o turnură periculoasă.

andreea se saruta cu adi Galerie
Adela este în pragul unei posibile depresii și caută să se răzbune pe Lucian | Antena 1

În familia Andronic, totul pare că este posibil și nicio turnură de situație nu este surprinzătoare.

Marta s-a ales cu o bijuterie la picior, adică este arestată la domiciliu, Lucian o amenință, spunându-i că este o babă care nu mai are niciun fel de putere, Delia și Laura ajung la un consens și chiar au discuții ca de la femeie la femeie, Andreea insistă ca Adela să o asculte iar când aceasta acceptă, ea continuă să o mintă iar bărbații familiei pun la cale un nou plan prin care, cu ajutorul Martei, să îl prindă pe Lucian.

Adela sezon 4, episoadele 11 și 12 din 29 septembrie 2022. Andreea este convinsă că Lucian nu a iubit-o niciodată. Nuți către Mitu:" Andreea nu e bine, nu e deloc bine"

Se pare că nu-i stă bine unei situații fericite fără una care să facă soarele să apună înainte de vreme. Dacă Adela a scăpat ca prin urechile acului de sub arma lui Silviu, acum familia, maia les soțul o supără pentru că insită să se odihnească și a ajuns să stea ziua întreagă pe canapea în fața televizorului, simțindu-se inutilă.

Mihai, de Bogdan se ocupă Raluca sau mama. De curățenie în casă se ocupă Raluca, în totalitate, eu nu am nimic de făcut. Mă faceți să mă simt extrem de inutilă și mă frustrează, i-a reproșat ea lui Mihai.

Citește și:Adela sezon 4, episoadele 9 și 10 din 22 septembrie 2022. Andreea decide să o apere pe Adela pentru totdeauna, ca o soră reală

În plan paralel, Ralucăi îi face plăcere să se ocupe de Bogdan, mai ales că ea nu poate avea copii. Pe de altă parte, aceasta se simte ușor vinovată și nu știe dacă să facă o petrecere de logodnă, mai ales că situația este încă tensionată la nivelul întregii familii iar Adela este încă sensibilă.

În plus, Andreea îi tot dă târcoale, cel mai probabil să se asigure că nu este în pericol și că Adela nu o suspectează de nimic.

În final, Raluca și Călin vor anunța logodna, decizie luată mai ales la îndemnul Adelei, dornică să se mai înconjoare și de alți oameni în afară de Călin, Mihai și Raluca.

Lucrurile scapă puțin de sub control când vine vorba de Andreea și sentimentele ei pentru Lucian. Confuză și rănită în orgoliu pentru că Lucian a înșelat-o cu Vera, aceasta nu se mai gândește la lucruri și când Adi dă să o sărute, aceasta îi răspunde pasional și îi prinde Nuți.

Bineînțeles, mama sa îi reproșează și încearcă să o trezească la realitate, dar în cele din urmă, Andreea are un răspuns agresiv iar Nuți și Mitu concluzionează că fata lor nu este deloc bine și sunt foarte îngrijorați. Pe de altă parte, nu ezită să-i spună lui Lucian că Adi îi dă târcoale Andreei și că ea, e posibil să cedeze.

Adela sezon 4, episoadele 11 și 12 din 29 septembrie 2022. Andreea le spune Adelei și lui Călin că Lucian voia să le omoare copilul și de aceea ea l-a luat

Situațiile devin din ce în ce mai încurcate pentru Lucian. Mai întâi, Marta încearcă să îl amenințe și însă acesta nu arată că ar avea nici cea mai mică temere. Nu mai ai forță, Marta!, i-a spus el.

În schimb,Lucian și-a pus bani deoparte pentru a fi sigur că dacă lucrurile se agravează, să poată fugi. Andreea găsește geanta cu bani pe care Lucian și i-a pregătit ca o portiță de scăpare și este luat la întrebări.

Fără să ezite, el îi dezvăluie Andreei că are un plan de back-up pentru a nu fi prins. Din păcate pentru el, discuția cu Andreea se termină cu reproșul că nu a venit s-o salveze când a răpit-o Silviu.

Departe de el gândul de a o suspecta pe Andreea că l-ar trăda vreodată, însă aceasta l-a avertizat că e posibil să-l excludă din viitorul ei, așa cum ea simte că este exclusă din planul lui de salvare.

După dicuția avută cu Marta, acesta nu suspectează că ea va intra la bănuieli și lasă geanta cu banii de rezervă sub pat, iar ea îi găsește și înțelege. Aceasta este de acord cu un plan făcut de procurorul Lascu, Mihai și Călin pentru a-l prinde pe Lucian.

Citește și:Adela sezonul 4, episodul 10, 22 septembrie 2022. Adela și Andreea sunt salvate de trupele speciale! Silviu e de negăsit!

Simțindu-se singură, deprimată și cumva încolțită, mai ales că Lascu a interogat-o pe Mioara și Adi a amenințat-o că bunica lui va spune tot dacă nu o scoate mai repede din arest, Andreea i-a o decizie de moment și dă fuga la Adela și la Mihai și le spune că Lucian a vrut să-l omoare pe Bogdănel și de aceea ea l-a luat și l-a ascuns.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x