Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 9 și 10 din 22 septembrie 2022. Andreea decide să o apere pe Adela pentru totdeauna, ca o soră reală

Edițiile de astăzi vin cu momente care tind să ne facă să credem că iese soarele pe strada Andronicilor. Însă, karma nu doarme și când crezi că totul este bine, mai vine câte un duș rece.

Adela sezon 4, episoadele 9 și 10 din  22 septembrie 2022. Andreea decide să o apere pe Adela pentru totdeauna, ca o soră reală Galerie
Adela a mers să o salveze pe Andreea | Antena 1

Episoadele trecute au adus o răpire ca-n filme și drame peste drame, iar azi, se pare că totul e bine când se termină cu bine, am putea spune, la o primă concluzie.

Însă, cum e obiceiul pe strada Andronicilor, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, așa că Adela, în încercarea de a-și salva sora, pe Andreea, este pe punctul de a-și pierde viața.

Însă, faptul că Adela a plecat după Andreea a scos în evidență două aspecte, unul pozitiv și unul negativ.

În intenția de a-și salva sora, Adela nu a pus în pericol doar viața ei, ci și a bebelușului pe care îl poartă, precum și viața lui Mihai, care a venit după ea s-o salveze.

Pe de altă parte, gestul său a reapropiat-o de Andreea, deoarece Adela nu voia ca, în caz de vreo întâmplare nefericită, ea și sora ei să se despartă supărate.

Acest lucru i-a adus și un aspect pozitiv, deoarece Andreea a luat o nouă hotărâre în ceea ce o privește pe sora sa și și-a schimbat poziția față de soțul ei, Lucian.

Adela sezon 4, episoadele 9 și 10 din 22 septembrie 2022. Adela îl confruntă pe Silviu, care vrea să-și răzbune tatăl, trimițându-l după gratii pe Lucian. "Ce speri să obții, Silviu?" "Vreau doar să se afle adevărul"

În plan paralel, Marta este și ea deconspirată și atât ea cât și Mitu ajung în arest, cel din urmă pentru tăinuire, deoarece a ajutat-o pe Marta să stea ascunsă la el în casă.

Între timp, află și el că Andreea a fost răpită, atunci când Nuți se duce să-l salveze din arest.

Cei doi se întorc la vilă și au o discuție lejeră, ca și cum ar fi sosit momentul adevărului, în care Nuți spune că nu a fost o mamă bună pentru Andreea, iar Mitu conchide că dacă i se întâmplă ceva Andreei, este doar vina lor că nu au avut grijă de ea cum trebuia.

Unul dintre momentele pline de emoție este acela în care Nuți își face extrem de multe griji pentru Andreea și rememorează amintiri pe care le-au trăi împreună. De altfel, ea îi reproșează și lui Lucian faptul că nu are grijă de soția lui și că regretă că a lăsat-o să-l ia de soț.

Situația dramatică în care sunt Adela și Andreea, scot cumva partea umană din ambele tabere, cea a lui Nuți și cea a familiei Andronic.

La un moment dat, cuprinși de teama că nu-și vor mai vedea niciodată fetele, Nuți, Mitu, Paul și Ana stau în living iar Nuți începe să cânte la pian, o melodie dedicată Andreei.

Momentul l-a emoționat așa de tare pe Paul, încât a lăsat la o parte orice urmă de ranchiună și i-a invitat pe Nuți și pe Mitu să li se alăture la cină.

Între timp, în casa părăsită în care erau sechestrate Adela și Andreea, lucrurile se intensificau iar panica era din ce în ce mai mare.

La un moment dat, Adela a încercat să-l convingă pe Silviu să le lase să plece, cu promisiunea că nu vor merge la Poliție. Ce vrei să obții, Silviu? Adevărul, Adela. Vreau doar ca toată lumea să afle adevărul. Lucian a mințit pe post. Nu a spus nimic din ceea ce era normal să spună, a răspuns Silviu.

Însă acesta a refuzat, iar aflarea veștii că Adela este din nou însărcinată, Silviu s-a simțit încolțit, pentru ca, în toată povestea, Adela este doar o victimă colaterală.

Între timp, Călin află locația unde sunt ținute captive cele două surori și împreună cu Mihai pornește la drum. Anunță, între timp și Poliția dar îl anunță chiar și pe Lucian, care vine pregătit cu o armă cu lunetă.

Citește și:Adela sezon 4, episoadele 7 și 8 din 15 septembrie 2022. Andreea este răpită iar sarcina Adelei nu evoluează bine

Între timp, Mihai a reușit să intre peste Silviu și, după o bătaie corp la corp, Silviu reușește să pună din nou mâna pe armă și-l amenință pe Mihai.

În final, situația scapă puțin de sub control, Adela este eliberată și ajunge în brațele lui Mihai, însă, pentru că Lucian a încercat, d ela fereastră să tragă cu luneta, Silviu a luat-o imediat pe Andreea și i-a pus pistolul la tâmplă pentru a-l determina pe Lucian să cedeze.

Adela sezon 4, episoadele 9 și 10 din 22 septembrie 2022. Andreea îi reproșează lui Lucian că nu el a salvat-o: "A venit și după mine cineva. A venit Adela!"

După mai multe momente tensionate, în care fiecare dintre personaje s-a pierdut ușor cu firea, iar panica a căpătat cote maxime, Adela și Andreea au fost salvate de către Poliție, însă Silviu a reușit să fugă.

Ajunsă acasă, Andreea i-a reproșat lui Lucian că nu o iubește, pentru că nu a făcut ceea ce i-a cerut Silviu.

În plus, i-a precizat că a durut-o faptul că el nu a venit după ea așa cum Mihai a venit după Adela. Nu ai venit după mine, Lucian. Mihai a venit după Adela, dar tu nu după mine. Ești invidioasă acum sau ce? i-a zis Lucian. Nu, nu sunt pentru că nu am de ce. A venit și după mine cineva. A venit sor'mea, așa că, dacă te mai atingi de Adela de acum înainte, vei avea de-a face cu mine, Lucian, i-a răspuns, ferm, Andreea.

Citește și:Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Între timp, în plan paralel, Călin decide s-o ceară de soție pe Raluca, însă aceasta, inițial, de teamă evită răspunsul iar apoi regretă.

Între toate cele întîmplate cu Adela și problemele ei personale, în final, aceasta decide să accepte cererea în căsătorie și îi face și o supriză iubitului ei.

Un alt conflict aplanat este cel dintre Delia, fosta soție a lui Dorin, și Laura, actuala soție a lui Dorin.

Cum Laura a fost mereu invidioasă pe Delia și a vrut să o copieze mereu, Delia a simțit că este timpul ca ele două să aibă o discuție ca de la femeie la femeie și să o liniștească, pentru totdeauna pe Laura.

Dorin nu vrea o doamnă lângă el. El e fericit cu tine așa cum ești tu. Nu mai încerca să mă copiezi, căci dacă devii ca mine, el nu va mai fi fericit. El cu mine nu a fost fericit, i-a spus Delia.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x