Cum arăta Alecsandru Dunaev în copilărie. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Alecsandru Dunaev, unul dintre cei mai apreciați actori ai serialului Adela, și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine din copilărie.

Alecsandru Dunaev, unul dintre cei mai apreciați actori ai serialului Adela, și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine din copilărie.

Antena 1

Alecsandru Dunaev a cucerit publicul cu talentul său remarcabil, dar și cu rolul său din Adela. Acesta reușește să impresioneze de fiecare dată cu felul carismatic, stilul vestimentar și aspectul fizic.

De asemenea, atunci când nu se află la filmări, actorul este foarte activ pe rețelele sociale. Cel care interpretează rolul lui Mihai are o activitate intensă pe contul de Instagram și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Alecsandru Dunaev este foarte discret și nu vorbește prea des depre familia lui sau viața personală, însă recent a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine din copilărie, chiar din prima zi de școală.

Cum arăta Alecsandru Dunaev când era mic

Copilăria este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții și se pare că actorul din Adela își aduce aminte de ea cu foarte mare drag. Acesta a publicat pe contul de Instagram o imagine de când era mic, care a topit inimile internauților și a întors toate privirile.

Din imagine se poate observat faptul că Alecsandru Dunaev se afla în prima zi de școală, purtând o uniformă impecabilă. Tânărul a ținut să transmită tuturor un mesaj prin intermediul postările sale, însă chipul său adorabil le-a acaparat atenția fanilor.

Citește și: Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță, despre „întâlnirea” cu personajele lor din serialul „Adela”. Ce au dezvăluit actorii

"La începutul anului s-a vehiculat varianta ca școala să înceapă la 1 septembrie, dar nu s-a întâmplat. Ei, să știți că la un moment dat școala chiar a început la 1 septembrie. Era anul de grație 1999. Atunci intram eu în clasa a II-a. Eram o generație mult prea mare pentru locurile disponibile în școală, așa că în clasa I ni s-a repartizat drept sală de curs laboratorul de biologie. Mese de 4 persoane placate cu faianță (extrem de rece pe timp de iarnă), niște scaune rotative metalice vechi care făceau un zgomot infernal și care cred că i-au afectat timpanele doamnei învățătoare pentru multă vreme (își găsiseră copiii jucărie, cum să-i oprești din joc?)… era acum 23 de ani… mă rog, 22 de la acel 1 septembrie 1999.", a scris Alecsandru Dunaev la descrierea imaginii, vizibil emoționat.

Deși timpul a trecut foarte rapid, Alecsandru Dunaev nu s-a schimbat foarte mul și și-a păstrat cele mai frumoase trăsături ale feței.

Postarea sa a strâns rapid mai bine de 9 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive. Printre cei care i-au lăsat un mesaj la imagine se numără și colegul său de platou, Vlad Gherman: "Awww! Ce fațucă aveai".

Citește și
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Mai multe articole

Citește și: Alecsandru Dunaev s-a relaxat în Transilvania înainte de a reveni la filmările Adela.„Sunt pregătit de o perioadă încărcată"

"Chiar nu credeam că te voi vedea vreodată aşa", "Ești foarte drăguț ❤️", "Ce drăguț erai și încă ești, doar ca un nivel mai mare" sau "Dar ce băiețel frumușel avem noi aici!!!😍😍😍😍😍", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri