Poza adorabilă cu Vlad Gherman din copilărie a stârnit admirația fanilor. Cum arăta actorul când era mic

Încă de când era foarte mic, Vlad Gherman avea un chip adorabil, iar fotografia lui din copilărie a atras atenția fanilor.

Îndrăgitul actor Vlad Gherman din serialul Adela a postat de curând pe contul său de Instagram o fotografie adorabilă de pe vremea când era foarte mic.

Instagram

Îndrăgitul actor Vlad Gherman din serialul Adela a postat de curând pe contul său de Instagram o fotografie adorabilă de pe vremea când era foarte mic.

Cu puțin timp în urmă, Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram cu peste 666.000 de urmăritori o fotografie cu el de când era foarte mic. Poza veche a stârnit amuzamentul, dar și admirația fanilor.

Vlad Gherman, un copil cu o figură poznașă

De 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, ca multe alte vedete, Vlad a postat o fotografie cu el de când era foarte mic. Fotografia îl înfățișează pe Vlad în pijamale, cu un fes colorat pe cap, stand turcește pe covor și fiind înconjurat de pungi de cadouri și jucării. În fotografie, Vlad pare îmbufnat, fapt ce a stârnit amuzamentul fanilor.

La descrierea fotografiei, actorul a adăugat:

“Astazi este despre fiecare dintre noi. Cu totii am fost copii candva si inca purtam in suflet acel spirit juvenil. Lasati acea parte din voi sa iasa la suprafata astazi ❤️ La multi ani, copile!”.

Citește și: Prima reacție a Cristinei Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman. Artistul a dezvăluit totul

Fanii nu s-au putut abține să nu înroșească butonul de like și au adăugat și comentarii laudative la adresa lui Vlad Gherman care era adorabil când era mic.

“Ce frumos! Un copil cu mult stil și foarte adorabil!❤️❤️❤️”

Cum arăta Vlad Gherman în adolescență

Fotografia de pe vremea când era doar un puști a atras atenția fanilor. Poza postată de Vlad este din 2010, pe vremea când actorul se pregătea de absolvirea liceului. Dragostea lui pentru muzică a început încă din liceu, de când avea 18 ani, iar de atunci nu a încetat să își uimească fanii cu creațiile sale.

Acum că Vlad e un bărbat singur, după despărțirea de Cristina în februarie, fanele l-au asaltat cu comentarii laudative.

Fotografia din adolescență a strâns mii de aprecieri, în special pentru că Vlad pare neschimbat, având același chip.

Citește și: Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită fostului iubit în noul apartament. Care este motivul

Vlad Gherman se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar și în domeniul actoriei. Acesta se bucură de un număr mare de persoane care îl apreciază și îl îndrăgesc, însă foarte puțini știu cum arăta actorul din Adela înainte de a apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Vlad Gherman, un artist complet

În prezent, Vlad filmează pentru emisiunea CulTOUR difuzată pe Happy Channel, proiect comun pe care îl are cu Cristina Ciobănațu, dar și pentru serialul Adela, care poate fi urmărit în fiecare joi la Antena 1.

La filmări, Vlad le-a arătat adesea fanilor că se distrează copios alături de ceilalți actori, postând mereu video-uri amuzante și poze din pauzele de filmare.

Ultimele știri