Antena Căutare

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au spus dacă s-au mutat sau nu împreună. Cei doi actori au vorbit despre începuturile relației lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au mărturisit că nu s-au mutat încă împreună, însă petrec foarte mult timp împreună la unul dintre ei acasă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre începuturile relației lor

Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Ghrman au acceptat vorbească la TV despre începuturile relațiie lor, dar și despre cum a evoluat până în prezent. Întrebați la XNS de la Antena Stars dacă locuiesc împreună, cei doi au mărturisit că nu au ajuns la acest pas, însă petrec foarte mult timp la unul dintre ei acasă. În glumă, Oana Moșneagu a spus că mai mult ea este cea care merge acasă la Vlad Gherman, pentru că ea nu are „apă caldă în Obor”.

„O luăm și noi ușor. Oricum stăm împreună fie la ea fie la mine. A început să aducă lucruri la mine”, a spus Vlad Gherman.

Citește și: Cum a surprins-o Vlad Gherman pe Oana Moșneagu, la primele ore ale dimineții, la scurt timp după ce au recunoscut că sunt împreună

De cât timp sunt Oana Moșneagu și Vlad Gherman împreună, de fapt

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au mărturisit că povestea lore de iubire a început în luna august 2021. Asfel, cei doi sunt împreună de jumătate de an.

Vlad Gherman a mărturisit că a fost cel care a făcut primul pas de apropiere către Oana Moșneagu.

„Eu am dat primele semne. Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei”, a spus Oana Moșneagu.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Actrița este mai mare decât iubitul ei

„După ce mi-am rupt eu mâna. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu o felicitare, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”,

Cum au recunoscut Vlad Gherman și Oana Moșneagu că formează un cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela. Cei doi actori au recunoscut că formează un cuplu, după ce Vlad Gherman a lansat un videoclip în care apar scene tandre cu Oana Moșneagu. Mai multă vreme, fanii au bănuit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie judecând după vacanțele și timpul petrecut împreună.

Vlad Gherman a anunțat oficial că are o relație cu Oana Moșneagu, publicând o serie de fotografii în care apare alături de ea. Fanii au fost încântați să vadă că cei doi actori formează un cuplu și le-au spus că se potrivesc de minune.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au lucrat împreună pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”, când actorul îl interpreta pe Ioan, iar Oana Moșneagu o interpreta pe Bihter. În serialul „Adela”, Vlad Gherman joacă rolul lui Călin, iar Oana Moșneagu i-a dat viață personajului Andreea.

Cei doi au recunoscut că trăiesc o poveste de dragoste după mai multă vreme în care fanii au bănuit că formează un cuplu. Cei doi au mers în mai multe vacanțe împreună, iar Oana Moșneagu a fost văzută purtând un medalion cu inițala „V”. La început Oana Moșneagu a mărturisit că proiectul „Adela” i-a apropiat și i-a făcut să devină foarte buni prieteni.

Citește și: Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de iubitul său. Ipostaza romantică în care s-au fotografiat cei doi

Se pare că de la prietenie la iubire a fost doar un pas, pentru că Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

În luna februarie a anului 2021 Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat public că s-au despărțit, după o relație care a durat aproape 9 ani. Fanii au fost uimiți profund de decizia lor de a merge pe drumuri separate. Totuși, cei doi au rămas prieteni și colegi. La un an d ela despărțire cei doi au învățat să iubească din nou. Atât Cristina Ciobănașu (25 de ani), cât și Vlad Gherman (aproape 29 de ani), trăiesc acum povești de dragoste.

Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x