Căutare Live

Vlad Gherman apare în cel mai nou vidoclip alături de Oana Moșneagu. Cum au fost filmați cei doi

Vlad Gherman a lansat o piesă de dragoste numită „Fără tine”, iar în videoclip formează un cuplu cu Oana Moșneagu. Fanii au fost încântați să vadă scenele pasionale filmate de cei doi actori din serialul „Adela”.

Vlad Gherman a lansat piesa „Fără tine”

Antena 1 & Instagram

Videoclipul lansat de Vlad Gherman începe cu imagine artistului, ascultând piesa pe care a lansat-o după despărțirea de Cristina Ciobănașu, „Până să te pierd”. În noua piesă este vorba despre vindecarea de după o despărțire și despre găsirea fericirii într-o nouă relație.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, scene tandre în noul videoclip al artistului

În vidoclip apar mai întâi mâinile Oanei Moșneagu care au grijă de Vlad Gherman, iar de la jumătatea piesei imaginea Oanei Moșneagu este clară.

Cei doi actori apar în videoclip sărutându-se și ținându-se în brațe.

În urma lansării noii piese de către Vlad Gherman, au apărut imediat reacțiile colegilor din serialul Adela. „Colegul Vlad tocmai a lansat o piesă nouă de dragoste și sună wow”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram. „Uimitor”, a transmis Mara Oprea. Printre colegii din serialul Adela care au reacționat la videoclipul lui Vlad Gherman s-a numărat Cristina Ciobănașu, fosta sa iubită.

„Noua piesă a lui Vlad. Sunt mândră de tine”, a scris Cristina Ciobănașu pe Insta Story, distribuind imagini cu Vlad Gherman.

Ce spunea Oana Moșneagu despre relația sa cu Vlad Gherman

În ultima perioadă Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apărut des împreună în spațiul public, iar fanii s-au întrebat dacă este vorba despre o relație amoroasă. De curând, cei doi au fost la munte și s-au fotografiat acolo. Actrița din Adela a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.

Citește și: Vlad Gherman, moment de sinceritate în cadrul unui interviu. Ce a declarat actorul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Într-un interviu pentru Viva, actrița din Adela a vorbit despre legătura pe care o are cu colegul său de platou, dar și despre părerea Cristinei Ciobănașu în ceea ce-i privește.

Citește și: Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată acum actorul

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a spus ea, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Cristina Ciobănașu, vacanță de neuitat în Curaçao. Mult soare, păsări flamingo și apusuri de vis. Cum s-a fotografiat actrița

Întrebată despre cum privește Cristina Ciobănașu apropierea ei cu fostul său iubit, Oana Moșneagu a avut un răspuns ferm: „Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a spus Oana Moșneagu.

Loredana a apărut în presa italiană, alături de Nick Casciaro. Ce au scris italienii despre jurata X Factor și câștigăto... Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de iubitul său. Ipostaza romantică în care s-au fotografiat cei doi...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x