Antena Căutare

Primele poze cu Anastasia Chivu în „Adela”. Fiica lui Cristi Chivu joacă cel mai nou personaj din serialul de la Antena 1

Fiica cea mică a lui Cristian Chivu, Anastasia Chivu, şi-a făcut debutul în actorie şi va putea fi urmărită începând din această săptămână în serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, „Adela”.

Anastasia Chivu, in Adela Galerie
Primele poze cu Anastasia Chivu din „Adela”. Fiica lui Cristi Chivu joacă cel mai nou personaj din serialul de la Antena 1 | Antena 1

Anastasia Chivu a venit special în România, însoţită de mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările pentru acest proiect, unde va interpreta un rol-cheie.

Anastasia Chivu, fiica lui Cristi Chivu, rol în serialul Adela de la Antena 1: „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă”

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!”, a mărturisit mama Anastasiei, Adelina Chivu, în vreme ce Anastasia a povestit că actoria este visul său: „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a mai dezvăluit micuţa, care visează ca în timp să ajungă o mare actriţă la Hollywood.

Citește și: Serialul Adela a fost lider de audienţă aseară, 4 noiembrie 2021, la Antena 1

Începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea urmări pe Anastasia în rolul Dianei, sora lui Lucian (Daniel Nuţă), o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care în prezent locuieşte la internat. „Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, a dezvăluit Anastasia Chivu.

Alături de Anastasia, din distribuţia serialului de la Antena 1 mai fac parte şi fata lui Marius Lăcătuş, Dominique (Tania) şi fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto (Floppy), două personaje care vor interacţiona mult cu Diana.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Mai mult, au început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x