Antena Căutare

Serial Adela, episodul 31 si episodul 32, din 29 aprilie 2021. Paul îi spune Andreei "Atunci nu ai decât să pleci!"

În episodul 31, Adela și Mihai sunt mai fericiți ca niciodată și hotărăsc să se mute împreună, însă Andreea este hotărâtă să-i despartă și vorbește cu Paul Andronic. În episodul 32 discuțiile dintre Andreea și Paul devin tensionate, ciar Paul îi spune Andreei că poate să plece dacă vrea.

Serial Adela, episodul 31 si episodul 32, din 29 aprilie 2021. Paul îi spune Andreei "Atunci nu ai decât să pleci!" Galerie
Situație tensionată pentru Mona decând a apărut Andreea în viața familei Andronic.

Adela, episodul 31 din 29 aprilie. Adela se mută cu Mihai! Paul Andronic este foarte fericit la aflarea veștii


Adela și Mihai decid să se mute împreună, la Mihai acasă.

"Ești sigură că vrei să faci asta? Să te muți de la ai tăi?", a întrebat-o pe Adela înainte de pasul decisiv.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

"Singurul de care mi-e teamă e tata. Sper să se descurce doar cu mama.", a răspuns fata.

"Adela, orice s-ar întâmpla, o să ne descurcăm."


Adela, episodul 31 din 29 aprilie. Andreea face orice ca să-l despartă pe Mihai de Adela: "Tata, s-a dat la mine, nu vreau să-și bată joc de sora mea!"

Andreea recurge la o minciună în ultima încercare de a-i despărți pe Mihai și pe Adela.

Citește și: Serial Adela, episodul 29 si episodul 30, din 22 aprilie 2021. Gina află că Adela este fata lui Paul și este într-o mare primejdie

"Mihai ar fi în stare să se dea și la Ilie dacă i-ar ieși ceva din combinația asta. Se ținea ca scaiul după mine și nu știam ce să mai fac să scap de el", a început Andreea să-i povestească lui Paul.

"Lasă-mă puțin, te rog, vreau să mă gândesc puțin. Am înțeles", a fost replica lui Paul.

Adela, episodul 31 din 29 aprilie. Suferință mare în casa Andronic! Dela a fost părăsită de soț

Delia își amintește cum a decurs ultima discuție dintre ea și Dorin în timp ce ține în mână una dintre cravatele lui.

"Dacă te duci la fufa aia, să știi că te distrug!"

"Ți-am spus să plecăm de aici din casa asta, din balamucul ăsta de peste 10 ani. N-ai vrut, ai vrut să rămâi cu lac, cu piscină. Ai vrut să rămâi cu mă-ta aici să stai cu ea la bârfe și la cafele toată ziua.", își amintește că i-a spus Dorin.

Adela, episodul 32 din 29 aprilie. Adela și Mihai își dau demisia de la televiziune: "Paul, ești prins la mijloc, te ajutăm noi să ieși din problemă!"

În urma scandalului cu Paul Andronic și Andreea, Mihai și Adela decid să-și dea demisia de la televiziune.

Citește și: Serial Adela, episodul 27 si episodul 28, din 15 aprilie 2021. Paul este suspicios: Andreea are deja 23 de ani

"Cum îmi vrei binele? Înșelându-mă pe la spate cu Adi? Cum? ințind că Mihai s-a dat la tine?", a răbufnit Adela supărată foc pe Andreea.

"Adelo, crede-mă că Mihai nu te iubește. El a încercat la fata șefului, nu i-a mers și s-a mulțumit cu locul doi.", a venit replica Andreei.

Adela, episodul 32. Părinții Adelei vor să-l dea afară din casa lor pe soțul Deliei: "Vă plătesc chirie, o să am grijă de casă!"

Soțul Deliei Andronic s-a mutat în casa părinților Adelei, le promite chirie și că o să aibă grijă de casă.

"Ce cauți matale la mine în casă?", a sărit repede Nuțica pe Dorin.

"Bre, nu știe nimeni. Nu-i public făcută chestia.", i-a rugat Dorin să țină secretul.


Adela, episodul 32. Paul Andronic încearcă să o convingă pe Adela să nu renunțe la jobul din televiziune: "O să rezolv eu problema cu Andreea!"

Paul Andronic nu vrea ca Mihai și Adela să-și dea demisia din televiziunea lui, dar cei sunt foarte încăpățânați.

"Întotdeauna am fost de partea adevărului. Andreea minte. Știi care e culmea, mi se pare că seamănă mai mult cu mama ta decât tine.", îi spune Paul Adelei.

"Da, toată lumea spune asta", i-a răspuns Adela.


Adela, episodul 32. Nuți pierde cruciuțita pe care o primise Adela la naștere de la mama biologică

Nuți, mama adoptivă a Adelei, i-a furat fiicei sale cruciulița pe care aceasta o primise la naștere de la mama ei biologică și vrea să o arunce în lac.

În timp ce încearcă să spargă gheața apare Delia și Nuța scapă iconița din mână pe ponton.

Hai să vezi rezumatul episoadelor din seara asta!

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
x