Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Mara Oprea și Oana Moșneagu, în rolurile principale din serialul Adela

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 13 și episodul 14, din 25 februarie 2021

În episodul 13 din serialul Adela, "Surpriză de proporții, magnatul media, Paul Andronic are o fiică. Dar stai puțin, în poză e Adela", privește nedumerit Paul în timp ce se afla la masă cu toată familia. La auzul acestei vești, Delia a izbucnit în hohote de râs: "Hopaaa, imperiul media și-a găsit moștenitorul. Hai că am nevoie de un shot de tequila de data asta." "Îi termin pe ăștia. Îi distrug!", a spus Paul Andronic.

În episodul 14 din serialul Adela, Andreea vrea să afle dacă cea mai bună prietenă a ei i-a spus Adelei că are o relație cu Adi, fostul iubit al surorii ei și recurge la un gest extrem. O duce pe la saună, dar scopul ei este precis: "Tu i-ai dat mesajul ăla lui Adela. Doar tu știai de mine și de Adi. Recunoaște!"

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 11 și episodul 12, din 18 februarie 2021

În episodul 11 din serialul Adela, Nuți pare hotărâtă să spună adevărul, dar Andreea o convinge în felul ei unic să păstreze secretul: "Mămică, poate că eu o să ajung iar în stradă, dar tu o să ajungi direct la pușcărie. Mămico, daca tu îi zici lui Paul adevărul, eu nu știu e ce o să fiu în stare.", a fost foarte convingătoare Deea.

În episodul 12 din serialul Adela, Nepotul bătrânului a venit să-l caute și este foarte insistent: "El l-a văzut ultima dată pe unchiu'." Mitu este foarte speriat: "Nouă ne-a spus că are cancer. Cauți un ac în carul cu fân. Era tare, tare bolnav. La spital ai căutat, că la spital ar trebui să fie." Când aude de poliție, Mitu se albește la față. Ajuns acasă îi povestește lui Nuți: "Suntem terminați. Vrea să ne dea la poliție. I-am spus să mai amâne, să mai caute."

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 9 și episodul 10, din 11 februarie 2021

În episodul 9 din serialul Adela, Nuți nu mai are răbdare și o tot amenință pe Andreea că spune adevărul. Fata este nevoită să găsească rapid o soluție și apelează la ce știe ea cel mai bine: improvizează o discuție telefonică în care spune că îi este dor de mama, tatăl și sora ei. Când Paul o întreabă cu ce poate să o ajute îi spune că se simte singură, ca o "pasăre în colivie": "Nu pot fără mămica mea și fără tăticul meu care m-au crescut".

În episodul 10 din serialul Adela, Vali a venit să stea de vorbă cu Nuți și Mitu ca să afle detalii despre bunicul Andreei. "Domnul Traian a venit, a vrut să o ia pe nepoată-sa să o ducă să-l vază pe ta-su și a plecat". Mitu a completat-o: "Era ultimul lucru pe care voia să-l facă înainte să moară." Nuți i-a povestit cum a decurs întâmplarea cu aducerea bebelușei la ei acasă: "Domnu' Traian avea o fată care a rămas gravidă de fată mare și i-a luat copilul și l-a adus să-l creștem noi. Andreea e nepoata lu' domnu' Traian".

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 7 și episodul 8, din 4 februarie 2021

În episodul 7 din serialul Adela, Delia a venit foarte încrezătoare în casa familei Achim cu un plic în mână. L-a aruncat pe masa la care erau strânși toți: "Deci ție ți-e frică de ce o sa aflii. Uită-te la ea. Uită-te și tu la ea, Paul, ți se pare că seamănă cu tine?" Paul Andronic a luat plicul și l-a rupt în bucățele: "Delia, hai să încetăm cu mascarada asta tâmpită! Gata, am terminat, e fata mea".

În episodul 8 din serialul Adela, Andreea a ajuns la vila Andronic și a fost întâmpinată de Paul: "E momentul să-ți cunoști adevărata familie. Nu așa visam să-mi aduc copilul acasă." Simona, soția lui Paul Andronic, este prima care îi urează "bun venit" Andreei. Din primele momente Andreea face gafe la care toată lumea râde fără să se abțină. Pentru a depăși momentul penibil, Paul o ia sus să-i arate camera ei. În camera ei, Andreea are parte de o surpriză: o fotografie cu mama ei: "Ce frumoasă era!"

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 5 și episodul 6, din 28 ianuarie 2021

În episodul 5 din serialul Adela, Mihai s-a dus la bufet să o invite pe Adela la o cafea. Tânăra și-a dat seama imediat că subiectul va fi sora ei, Andreea. Când au ajuns la cafenea, Adela a fost surprinsă de prețurile pe care le-a găsit pe meniu. În timpul conversației Mihai a pus o întrebare care a stârnit o mică ceartă între cei doi: "- Ce ai face dacă ai fi în locul ei? Dacă ce-i al ei ar fi al tău?"

În episodul 6 din serialul Adela, Adela l-a sunat pe Mihai să-i spună că Andreea acceptă să se întâlnească cu Paul Andronic. Mihai a profitat de ocazie și s-a interesat dacă Adela este singură și dacă are drum liber către inima ei. "Auzi, Adela, băiatul ăla de bufet, era prietenul tău?", a glumit repede Călin, prietenul și colegul lui de apartament. "Tu nu ai altă treabă decât să mă asculți pe mine ce vorbesc la telefon?", a replicat tăios Mihai.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 3 și episodul 4, din 21 ianuarie 2021

În episodul 3 din serialul Adela, Paul Andronic l-a chemat la el pe Mihai și i-a spus că are o fată. "Când eram mic, bunică mea îmi spunea că atunci când plouă tare Dumnezeu vrea să ne spele păcatele", a spus el. Răspunsul lui Mihai a venit imediat: "Ca să putem păcătui din nou".

"Măi mamă, eu tocmai am aflat că soru-mea nu e soru-mea și că bărbatul ăla pe care voi doi l-ați omorât e bunică-so. Acuma ce facem, acuma? Dacă vine cineva să-l caute?", a zis Andreea. "Bagă la cap! Te luăm pe tine și zicem că tu ești fii-sa lui Paul Andronic, că el nu are de unde să știe", a venit replica lui Nuți, mama fetei.

În episodul 4 din serialul Adela, Paul Andronic, însoțit de Mihai, a venit la familia Achim pentru a-și cunoaște fata. Surpriza mare a lui Mitu a fost atunci când Andreea a fost prezentată ca fiica pierdută. "Deci tu ești Andreea. Tu ești fata mea. Nici nu-mi vine să cred.", au fost primele cuvinte ale lui Paul Andronic atunci când și-a cunoscut "fata". Paul Andronic, vizibil entuziasmat i-a spus fiicei regăsite că a aflat de existența ei cu o zi înainte.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, în episodul 1 și episodul 2, din 14 ianuarie 2021

În primul episod din serialul Adela, protagonista (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moșneagu) poartă o discuție amuzantă despre un bărbat ”mișto” aflat pe o copertă de revistă. "Are față de meltean, dar de-o tură merge", a spus Andreea. Părinții Adelei țin ascuns un mare secret care nu a ieșit la iveală timp de 21 de ani. Paul Andronic este tatăl adevărat al Adelei. Tânăra a auzit o discuție între părinții ei, dar nici nu știe ce adevărul crud ascund aceștia.

În episodul 2 din serialul Adela, Mihai află că Adela este fata lui Paul Andronic, iar reacția lui vine imediat: "Am ajuns la orfelinat din cauza lui, părinții mei au murit!". Bunicul biologic al Adelei moare într-o încăierare cu mama adoptivă: "O trimitem pe Andreea în casa lui Paul Andronic, iar cadavrul îl ascundem!". Mitu este foarte afectat de propunerea bunicului: "Cum să o las pe Adela? Păi noi am crescut-o. Eu sunt tatăl ei. E ca fiica mea, cum să vă las să o luați de aici?".

Serialul Adela, marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Ce actori fac parte din distribuția serialului Adela, de la Antena 1

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, Romeo Visca și invitatul special, Doru Ana, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în Adela.

Cine joacă în rolurile principale din serialul Adela, de la Antena 1

Rolurile principale din serialul Adela sunt interpretate de Mara Oprea, actriță care își face și debutul în carieră cu acest rol, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Citește și: Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect"

Mara Oprea o joacă pe Adela, o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care nu gândeşte rău despre nimeni şi nimic. Oana Moșneagu este Andreea, o tânără dotată cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile mai bune sau mai rele, iar Alecsandru Dunaev îl intruchipează pe Mihai, un tânăr foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit.

Marian Râlea și Anca Sigartău sunt Mitu și Nuți în serialul Adela, de la Antena 1

Ana-Maria, fiica unui baron local, rămâne însărcinată la doar 16 ani, ceea ce atrage ura tatălui său, care o trimite la ţară pentru o vreme. Aceasta va şti ani de zile că fiica sa a murit la naştere, în vreme ce micuţa va fi dată chiar de către bunicul său în grija unui angajat, Mitu ( Marian Râlea), ca să o crească împreună cu soţia sa, Nuţi ( Anca Sigartău). Astfel, Adela şi Andreea sunt două surori care au împărţit totul, până când una din ele află că este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, Nuţi (Anca Sigartău) o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Citește și: Cine este Oana Moșneagu, Andreea din serialul “Adela”. Se spune că este sosia Antoniei

Cine sunt Andreea Ibacka şi Mihai Călin în serialul Adela, de la Antena 1

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată. Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Cine este invitatul special Doru Ana, în serialul Adela, de la Antena 1

Doru Ana îl va interpreta pe Traian Dincă, bunicul Adelei, un fost baron local, un tip conservator şi tradiţionalist. Când acesta află că fiica lui a rămas însărcinată, la o vârstă fragedă, s-a simţit dezonorat, a ascuns-o la ţară şi imediat după naştere a încredinţat copilul altei familii, iar pe propria-i fiica a anunţat-o că acesta a murit la naştere. Peste ani, o veste cutremurătoare îl determină să îşi reunească nepoata cu tatăl ei, ca să îşi împace conştiinţa.

Citește și: Fiica lui Marius Lăcătuș, personaj în serialul Adela. Cât de frumoasă e Dominique

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Urmărește pagina oficială de Facebook!

Urmărește pagina oficială de Instagram!

Video