Antena Căutare

Serial Adela, sezon 2, 16 decembrie 2021. Ultimul episod și ultima imagine a „surorilor”: Adela și Andreea, într-o baltă de sânge

În episoadele 35 și 36 din Adela - „Adevăr și eliberare”, din 16 decembrie 2021, ultimele din sezonul 2, alte adevăruri sunt aflate, altele, ascunse. Paul Andronic face un pas important către Ana Maria, procurorul Lascu și Delia au o noapte împreună, Luca se prăbușește la picioarele mamei lui, Nuți este încătușată, iar ultima imagine cu Adela și Andreea este greu de privit.

Serial Adela, sezon 2, 16 decembrie 2021. Ultimul episod și ultima imagine a „surorilor”: Adela și Andreea, într-o baltă de sânge Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 16 decembrie 2021. Ultimele episoade | Antena 1

Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Serial Adela, sezonul 2, 16 decembrie 2021. Episodul 35 - „Dușmanul nu renunță niciodată...”

Floppy e bulversat de un vis care nu îi mai dă pace. Călin și Mihai îl văd că stă „împietrit” la masă și îi pun întrebări.

„Floppy! Ce faci, mă, la ce te gândești?”, îl întreabă Mihai, care încearcă să-l readucă la realitate.

„Am visat că Lucian a fost acolo la spălătorie când nea Gheorghe a fost omorât. Cred că am vorbit prea mult despre Lucian și am rămas obsedat de el, numai la el mă gândesc”.

„Eu nu cred că-i doar atât. Eu chiar cred că Lucian l-a omorât pe nea Gheorghe”, susține Călin.

„Dacă de-asta Martha i-a dat acțiunile?”, întreabă Mihai.

„Și el să fi omorât pentru ea”, continuă Călin, ca o concluzie.

Luca revine în casa Andronicilor, spre bucuria mamei lui. Stela îi surprinde împreună și merge la ei să le spună ce știe.

„Trebuie să vă zic ceva. Lucian o șantajează pe doamna Martha cu o scrisoare scrisă de tatăl dvs. Domnul Anghel s-a sinucis și a lăsat o scrisoare de adio pe care mama, în loc să o ardă, a păstrat-o”.

„Tata nu s-a sinucis”, răspunde cu vehemență Delia.

„Ba da. Și doar mama, și dna Martha știau asta”.

Paul Andronic vrea s-o ceară pe Ana Maria de soție. Adela e bucuroasă. Delia ar vrea și ea să se bucure, dar vestea pe care a aflat-o despre tatăl ei parcă o împiedică. Ulterior, Delia merge în camera Marthei pentru explicații legate de acest subiect care o macină.

Delia: „Tu l-ai omorât. Din cauza ta a făcut asta”.

Martha recunoaște. Cu ochii în lacrimi, cu vocea tremurândă.

„De ce n-ai zis nimic? Din mândrie, din...?”.

Martha: „La început da, din mândrie, dar pe urmă când au venit banii din asigurări și ne-au salvat televiziunea din faliment, am preferat să tac”.

„Cu asta te șantajează Lucian, nu?”, o întreabă Delia pe mama ei.

„Da, știe că am făcut fraudă la asigurări. Putem pierde tot”.

Lucian îi mută biroul Adelei în corpul B al clădirii și o scoate din toate proiectele, doar ca să-i ofere „libertate de alegere”. Mihai e de față.

Adela: „Adică nu mă dai afară?”.

Mihai: „E o capcană!”.

Lucian: „Nu, Adela, chiar vreau să facem pace. Ești un bun profesionist și nu vreau să te pierd. Business first”.

Între procurorul Lascu și Delia se leagă o romanță. Ciocnesc un pahar cu vin într-o barcă și vorbesc despre relații. Într-un final, cei doi se sărută, iar mai târziu, ajung în același pat.

„O femeie frumoasă ca tine n-are cum să fie singură. N-are cum”.

„Dar ce știi tu să faci curte, ah?”, spune Delia, deja vrăjită de vorbele lui.

Pentru că e „băiat finuț”, cum spune el, Adi îi dezvăluie Andreei ce știe: că Mitu și Nicu i-au spus lui Lascu totul despre Traian. Adi, către ea: „O s-o aresteze pe maică-ta. Hasta la vista, Nuți”.

Disperată și îngrijorată, Andreea merge și îi cere, din nou, ajutorul lui Lucian. Lucian ignoră rugămințile ei, ca și data trecută.

În peisaj reapare Alexandru Iftimie, senatorul care îşi iubeşte fiica pe care a crescut-o singur, după moartea soţiei, mai mult decât orice pe lume. Bărbatul are gânduri negre, iar Lucian i le încurajează.

Lucian: „Ești conștient că o să ajungi la pușcărie”.

Alexandru: „Crezi că îmi pasă?”.

Lucian: „Eu sunt dispus să te ajut să-l elimini pe mucos”.

Senatorul: „De ce ai face asta?”

Lucian: „Pentru că și tu o vei omorî pe fiica lui Paul Andronic pentru mine”.

Adela, Ana Maria și Paul sunt afară, la masă. Un moment emoționant este atunci când Adela decide să îi spună lui Paul „tată”, iar el nu-și mai încape în piele de bucurie.

Paul: „E tot ce îmi doresc”.

Adela: „Și eu. Să am o mamă și un tată”.

Ana Maria: „Familia ta adevărată”.

Călin îi dezvăluie lui Mihai rezultatul „investigațiilor” lui: „Floppy a aflat, eu am verificat. Lucian a fost în armată. A fost în Legiunea Străină”.

Mihai: „L-am prins!”.

Serial Adela, sezonul 2, 16 decembrie 2021. Episodul 36 - „Aruncă-mă în aer!”

În deschiderea ultimului episod din sezonul 2 al serialului Adela, Mihai și Călin îi spun Adelei ce au aflat. Lascu mi-a spus că arma folosită la asasinarea lui Bebe e din Legiunea Străină”.

Călin: „Și Lucian a fost în Legiunea Străină. Am verificat eu”.

Andreea le spune părinților că are o fetiță în pântece. Iar lui Mitu, răspicat, privindu-l în ochi: „De azi, tu nu mai ești tatăl meu”.

Nuți „cerșetoarea”, iar Delia „coțofeica”, cum se poreclesc una pe alta, se întâlnesc și își „aruncă săgeți”.

Delia: „Scap de tine azi. Te duci la pușcărie, țăranco”.

Nuți: „Ăh, ai rupt sticla în două...”.

Delia: „Da, de fericire că scap de tine. Ah, și să-i mulțumești și lui Mitu din partea mea, dar mult, mult, mult de tot, pentru că Mituș a avut curajul să spună Poliției că tu ești o criminală”.

Nuți ajunge acasă cuprinsă de disperare după întâlnirea cu Delia și aruncă totul în jur: „M-ai nenorocit, Mitule!”. Bărbatul ei se apără: „Minciuna mă mânca de viu. Gata, Nuțico, ai omorât un om! Trebuie să plătești cumva”. Intervine Andreea, ca să salveze situația: „Am vorbit cu Lucian! O să ne ajute el, rezolvă el”.

Nuți nu e convinsă. Îl apucă pe Mitu de gât: „Dacă scap - și o să scap, de mâna mea mori!!!”.

Decisă să plece, să se ascundă, își ia câteva lucruri cu ea. Mitu i se pune în cale: „Nuțico, te rog, nu fugi, că ăștia dacă te prind, îți mai dau 10 ani de temniță”. Nuți nu-l ascultă, iar Mitu îl sună pe procurorul Lascu.

Dezamăgit de femei și descurajat, Floppy se mai înviorează după ce Livia îl sărută. Între timp, Martha dă lucrurile pe față lui Mihai și Călin: „Da, eu l-am pus pe Lucian să îl omoare pe Bebe. Asta vreți să auziți, da? Dar înainte de asta, Bebe trebuia să te omoare pe tine”.

„Doar că s-a răzgândit”.

„Și cu nea Gheorghe ce-ai avut?”, o întreabă Călin.

Martha: „Știa cine e copilul lui Anghel și nu eram dispusă, încă, să se afle”.

Pentru Nuți, drumul libertății se încheie aici. „Sebi, te rog, te rog frumos”, se roagă Nuți de Lascu, care a venit să o ducă la pușcărie. „Te implor, am vrut doar să fie bine la fata mea...”.

Între timp, Dorin Drăghici află că mai are... o fiică, iar Paul se așază în genunchi și o cere pe Ana Maria de soție. Ea acceptă.

În timp ce Nuți își ia la revedere de la Nuți, încătușată, Luca este împușcat. Cade plin de sânge la picioarele mamei și bunicii lui. Andreea o reține pe Adela cât mai mult la piscină. Ultima imagine a lor este cu ele căzute în apă, într-o baltă de sânge.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, în plină desfășurare

Chiar dacă Adela știe cine este, mai sunt secrete de aflat şi piedici de trecut. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Alecsandru Dunaev: „Un adevăr nu e niciodată suficient!”

„Omul ăsta, Mihai, săracul, nu e niciodată liniștit! Peste el vin noi vești, adevărul scoate la iveală noi pericole, noi motive pentru a fi din nou în gardă, gata să aducă la suprafață noi și noi adevăruri! Un adevăr nu e niciodată suficient!”, a dezvăluit Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

Mara Oprea (Adela) a spus: „Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată”.

Lucian Pavel revine la finalul celui de-al doilea sezon al serialului Adela în rolul unui personaj-cheie... Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x