Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 21 octombrie 2021. Moartea Monei are efect de domino în viețile tuturor. Ce s-a întâmplat cu ea, de fapt

În episoadele 19 și 20 din Adela - "Adevăr și eliberare", sezon 2, din 21 octombrie 2021, moartea Monei i-a afectat pe toți. Chiar s-a sinucis? Martha și Andreea o găsesc vinovată pe Ana Maria pentru asta. Mihai e hotărât să demonstreze adevărul legat de Adela, iar Lucian face dezvăluiri.

Capturi foto Adela, sezon 2, episoadele 19 & 20 Galerie
5Serial Adela, sezonul 2, 21 octombrie 2021. Moartea Monei are efect de domino în viețile tuturor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea | Antena 1

Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online.

Citește și: Serial Adela, sezonul 2, 14 octombrie 2021. Andreea o alungă pe Ana Maria, Mona face un gest necugetat, iar Mihai ajunge la adevăr

Serial Adela, sezonul 2, 21 octombrie 2021. Episodul 19: Martha și Andreea o văd vinovată pe Ana Maria pentru moartea Monei, iar Mihai vrea să demonstreze adevărul

În deschiderea episodului 19 din 21 octombrie 2021 din Adela - "Adevăr și eliberare", Paul are remușcări legate de moartea Monei.

"Ce am făcut? Doamne, ce am făcut?", îi spune Liviei, în timp ce îi ține mâinile în mâinile lui.

Mihai și Călin încearcă să pună cap la cap firul adevărului. "Testele ADN au fost sigur falsificate, dar nu știu cum", îi spune Mihai. "Dacă l-au mituit pe doctor? Se poate orice".

Andreea o ia la rost și urlă la Ana Maria când o vede în casă. Încă o dată, ea îi spune Anei Maria cât de nedorită este în preajma ei și în familie. "Dacă tu nu te băgai, nu se întâmpla nenorocirea asta! Femeie, ți-am spus să pleci! Nu înțelegi că vreau să pleci?"

"O să ies. Am nevoie de aer", spune Ana Maria și iese din casă.

"Foarte bine. Să nu te mai întorci!", e îndemnul Andreei.

Adela și Andreea încearcă amândouă să îl consoleze pe Paul, dar acesta e mult prea "dărâmat" și le refuză.

Mihai merge să discute cu Andreea și Nuți despre testul ADN. Evident, amândouă se enervează la culme. "Bă, băiatule, tu ai înnebunit la cap? Ce treabă să avem noi? N-ai adus tu rezultatul? N-ai fost de față când mi-au luat proba de sânge?", îi urlă Andreea.

Ana Maria reușește să stea de vorbă cu Paul, iar aceasta îi spune că se simte vinovată pentru faptul că Mona e moartă. "Dacă e cineva vinovat pentru asta, acela sunt eu", îi mărturisește Paul.

Asemenea Andreei, Martha "ia foc" în momentul în care o întâlnește pe Ana Maria în casă. Izbucnește: "Mi-ai distrus băiatul pentru a doua oară! Din cauza ta au murit soția și copilul lui! Dacă ai avea un pic de demnitate, te-ai căra de aici imediat!".

Adi îi spune Liviei că îi pare rău pentru moartea Monei și că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat în ultima vreme între ei. Se îmbrățișează ca doi amici, dar nu fac pace în totalitate.

Între timp, Mihai e și mai hotărât să arate, cu dovezi, adevărul despre Adela, iar procurorul Lascu află secretul ascuns de Gia: "Copilul Monei nu era al lui Paul, era al lui Lucian".

Serial Adela, sezonul 2, 21 octombrie 2021. Episodul 20: Paul primește o "lovitură" de la Lucian, cel care a ucis-o, de fapt, pe Mona. Ana Maria e dată peste cap de o scrisoare

În deschiderea episodului 20 din 21 octombrie 2021 din Adela - "Adevăr și eliberare", Paul îi spune surorii lui, ca o revelație, că e un om îngrozitor. Suferă.

La un moment dat, Lucian vine să își prezinte condoleanțele și îi mai spune ceva: că Mona era însărcinată cu copilul lui, de fapt. Lui Paul nu îi vine să creadă.

"A fost o singură noapte, când tu nu îi dădeai atenție. Înainte să moară, Mona a venit la mine, m-a implorat, m-a implorat să fugim împreună cu copilul nostru, departe de aici, pentru că pe tine te interesa doar Ana Maria. Eu am refuzat pentru că nu o iubeam pe Mona", i-a spus Lucian lui Paul.

"Nu e adevărat. Încerci să mă rănești, să mă lovești încă o dată...", îi spune Paul, care îl dă afară pe Lucian și cade fără puteri în fotoliu.

Spre deosebire de Andreea, Adela este cea care îl convinge pe Paul Andronic să vină la înmormântarea Monei, deși el nu ar fi vrut să facă asta în primă instanță. Paul începe să plângă.

"Eu te-am considerat întotdeauna un bărbat puternic. Așa e omul pe care noi îl iubim. Haide...", îi spune Adela.

Medicul "mituit" Georgescu, de la IML, reapare în peisaj ca să ceară bani, iar Andreea și Nuți intră în panică. Le e teamă să nu fie descoperit adevărul, așa că acceptă înțelegerea.

Ana Maria citește într-o scrisoare lucruri care o tulbură. Semnat: Martha Andronic.

Tensiunea atinge din nou cote maxime: Mona nu s-a sinucis. Lucian a fost cel care a ucis-o, însă principalul suspect este Paul. Exact după ce Paul sare să îl bată pe Lucian, procurorul Lascu face anunțul de față cu toată familia și îi cere lui Paul să urce în mașina anchetatorilor.

Mihai primește încă o dovadă în legătură cu ce caută să arate lumii întregi: îl vede pe doctorul Georgescu când el și Nuți își iau la revedere, după pactul lor.

Serialul Adela & Adela - "Tot ce nu se vede", pe Antena 1 și Antena PLAY

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune "Adela - Adevăr și eliberare", produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, le aduce noi surprize telespectatorilor în fiecare joi, pe Antena 1.

Cei de acasă trăiesc intens aventurile personajelor lor preferate și se lasă purtați de răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din sezonul 2.

Cu o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, Adela poate fi urmărită în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Tot joia, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în "Tot ce nu se vede", producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x