Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Paul revine în sânul familiei, iar Mitu îi recunoaște lui Mihai: Adela nu e fiica lui!

În episoadele 21 și 22 din Adela - "Adevăr și eliberare", sezon 2, din 28 octombrie 2021, Paul Andronic scapă de arestul preventiv și revine acasă. În cele din urmă, Mihai îl trage la răspundere pe Mitu. Pus în fața faptului împlinit, Mitu îi mărturisește acestuia că Adela este, într-adevăr, fiica lui Paul Andronic.

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Paul revine în sânul familiei, iar Mitu îi recunoaște lui Mihai: Adela nu e fiica lui! Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Paul revine în sânul familiei, iar Mitu recunoaște: Adela nu este fiica lui | Antena 1

Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online. Telespectatorii au urmărit săptămâna trecută, 21 octombrie 2021, în număr foarte mare serialul, fiind lider de audiență.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Episodul 21: Lucian vrea toată puterea, iar Mihai îi promite lui Paul ajutor, la rugămintea Adelei

În deschiderea episodului 21 din 28 octombrie 2021 al serialului Adela - "Adevăr și eliberare", Paul și Martha au o conversație în sediul Poliției. Paul îi spune mamei că Lucian era tatăl copilului Monei: "Lucian e un om periculos și tu l-ai adus în familia noastră". Martha rămâne fără cuvinte.

Vestea că Paul și-ar fi ucis soția face vâlvă. Andreea îl vizitează și ea pe Paul la secția de Poliție, dar pare că îl incriminează, așa că Paul refuză să îi mai vorbească. Și Ana Maria merge să îl vadă, dar discuția o ia în aceeași direcție. Paul e dezamăgit că și ea se gândește că ar putea fi vinovat. De fapt, aproape toți îl văd pe el vinovat.

Martha merge la televiziune să îl confrunte pe Lucian. Discuția e scurtă și intensă: "Dacă nu îl ajuți pe Paul, pentru mine nu mai exiști", îi spune lui Lucian, care are un zâmbet perfid pe chip.

Nuți merge să inspecteze camera Monei, observă obiectele luxoase și îi vine o idee. Fură un colier, pe care îl ascunde sub pălărie, ca să facă rost de bani.

Mihai și Călin nu sunt convinși că Paul ar fi criminal, dar e o discuție pe care o au doar ei între ei.

Lucian merge să îl caute pe Dorin Drăghici și îi face o propunere tentantă: "Știu că Delia nu e de acord cu partajul. Te ajut eu cu avocați, te susțin, cu o singură condiție".

"Care?", îl întreabă Dorin pe Lucian.

"Să îmi vinzi mie acțiunile tale", îi răspunde el.

"Tu chiar vrei să îi aduci în sapă de lemn pe oamenii ăștia", conchide Dorin.

În timp ce procurorul Lascu investighează moartea Monei și ia declarații membrilor și angajaților familiei Andronic, Adela ajunge și ea față în față cu Paul, care îi cere ajutorul.

"Am nevoie de un avocat, un avocat bun", spune Paul, hotărât.

"Adică Mihai", îi spune Adela.

"Vorbești tu cu el pentru mine?", o roagă Paul.

"Pot să încerc", îi spune ea.

Mihai are o discuție cu Delia despre testul ADN al Andreei.

"Și-a smuls niște fire de păr și mi le-a pus într-un șervețel", îi spune Delia lui Mihai. "Nu știu sigur dacă era părul ei sau nu, dar să nu uităm că ea a mai făcut un test de sânge la IML. Dacă ne convine sau nu, am rămas cu ea legată de gât. Asta dacă nu cumva tu te-ai prins de șmecheria pe care au făcut-o".

Lucian nu se oprește din planul lui și îi face o propunere și lui Floppy, pe care încearcă să îl vâre în niște chestiuni juridice. Martha îi vede pe geam, îi privește suspect și intră la bănuieli.

Paul acceptă propunerea Adelei de a-l ajuta pe Paul Andronic. Cu ușurință, spre mirarea ei.

"Doar pentru tine o fac", îi spune Mihai.

"Mulțumesc. Chiar înseamnă foarte mult. În niciun caz Paul nu e în stare de crimă".

Ulterior, Mihai îi spune lui Călin și motivul: "Dacă Adela e fata lui Paul, nu vreau să mă urască pentru că nu i-am ajutat tatăl".

Adela merge la Ana Maria, care îi spune de scrisoarea citită și i-o înmânează: "E de la Martha către taică-miu. Martha știa de copil. Dacă știa și Paul?".

"Nu cred...", îi răspunde Adela.

"Eu nu știu ce să mai cred, îți jur", spune Ana Maria, cu privirea pierdută.

Mihai îi promite lui Paul tot ajutorul lui, să îl scape de închisoare, dar îl atenționează că nu va fi ușor.

Serial Adela, sezonul 2, 28 octombrie 2021. Episodul 22 - "Timpul nu vindecă toate rănile". Mitu îi spune adevărul lui Mihai: Adela este fiica lui Paul Andronic

În deschiderea episodului 22 din 28 octombrie 2021 al serialului Adela - "Adevăr și eliberare", Paul Andronic se întoarce acasă după o lună. Îi sunt aproape Adela și Mihai.

"Mi-a fost dor să fiu liber, dar de locul ăsta...", spune Paul.

Livia își dorește să lucreze în televiziune. Pare dispusă să facă orice, chiar să ducă și cafele, până învață meserie. Călin este cel care îi face turul redacției, iar între ei pornește o frumoasă prietenie... Apoi apare și Floppy în peisaj, care ține neapărat să menționeze că e posesorul unor acțiuni în acest trust.

Florica o ceartă pe Nuți că a furat de la morți, Nuți neagă totul, ba face acuzații că Florica e vinovată și îi spune asta și Marthei.

"Nu ți-e rușine? Furi de la morți, nesimțito!", îi spune Florica.

"Ce e cu minciunile astea? Păi tu, tu ai furat, tu ești hoața!", se apără Nuți.

Adela îi dă vestea Anei Maria, că Paul a fost eliberat din arest. Anamaria, în schimb, este tristă pentru că Andreea nu a mai vizitat-o în ultima lună, dar Adela o liniștește.

Ana Maria și Paul se întâlnesc.

"Tu crezi că sunt vinovat?", o întreabă Paul.

"Nu, eu sunt vinovată. O am pe conștiință, Paul...", îi răspunde Ana Maria.

Mihai o surprinde pe Andreea în flagrant chiar în momentul în care îi dă o sumă de bani doctorului care i-a falsificat testul ADN. Iubitul Adelei îl confruntă pe doctor. Sfârșitul episodului 22 din sezon 2 al serialului Adela atinge punctul culminant. Mitu îi spune adevărul lui Mihai: Adela este fiica lui Paul Andronic.

Serialul Adela & Adela - "Tot ce nu se vede", pe Antena 1 și Antena PLAY

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune "Adela - Adevăr și eliberare", produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, le aduce noi surprize telespectatorilor în fiecare joi, pe Antena 1.

Cei de acasă trăiesc intens aventurile personajelor lor preferate și se lasă purtați de răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din sezonul 2.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, Adela poate fi urmărită în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Tot joia, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în "Tot ce nu se vede", producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii... Serialul Adela, lider de audienţă aseară, 28 octombrie 2021, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x