Antena Căutare

Serial Adela, sezonul 2, 30 septembrie 2021. Martha anunță că Floppy e fiul lui Anghel Andronic, apoi încearcă să îl omoare

În episoadele 13 și 14 din Adela - "Adevăr și eliberare", sezon 2, din data de 30 septembrie 2021, Martha dă o veste șoc: Floppy este fiul lui Anghel Andronic. Mihai și Călin își spun că vor rămâne întotdeauna frați de suflet. Mihai face o coaliție cu Lucian, noul acționar majoritar din trustul Andronicilor.

Capturi foto din episoadele din 30 septembrie 2021 din Adela Galerie
Serial Adela, sezonul 2, 30 septembrie 2021 | Antena 1

Serialul Adela a fost lider detașat de audiență pe 23 septembrie 2021, în intervalul 21:30-23:00. Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Iată ce s-a întâmplat în episoadele din 30 septembrie 2021.

Serial Adela, sezonul 2, 30 septembrie 2021. Episodul 13: Lucian face pe șeful în televiziune, iar Martha anunță că Floppy e fiul lui Anghel Andronic

În deschiderea celui de-al 13-lea episod Adela - "Adevăr și eliberare", din 30 septembrie 2021, Adela și Mihai se joacă și își spun unul altuia că nu se iubesc, ba chiar se urăsc, apoi sunt surprinși de Călin când se sărută.

Adi și Andreea au un moment intim în cameră, iar Luca, fratele Liviei, iubita oficială a lui Adi, îi vede pe geam și îi fotografiază. Ulterior, Luca îi va spune Andreei că o are la mână cu aceste poze compromițătoare.

Lucian, "noul Andronic", le spune lui Mihai, Deliei și Paul Andronic că este acționar majoritar și anunță ce decizii ia în trustul de televiziune: drept urmare, îl trimite pe Paul Andronic "într-o vacanță". Lucrurile devin tot mai tensionate.

Mihai și Paul vorbesc de apariția lui Lucian ca fiind "o lovitură sub centură".

Nuți îl ia la rost pe procurorul Lascu când vede că pe proprietatea ei se fac săpături după cadavrul lui Traian, bunicul biologic al Adelei, dar acesta îi "taie" repede dialogul. Îi spune: "Bre, ascultă-mă puțin! Dacă există cea mai mică suspiciune că în curtea asta s-a întâmplat o crimă, eu nu trebuie să cer voie nimănui să sap, pot să sap unde vreau eu! Ai înțeles?".

"Ia zi, Columbo, arată și mie unde e crimă? Unde e crima?! Tu vii aici să sapi ca la ultima criminală din Butimanu! Lasă lopata!!!", îi strigă tanti Nuți, nervoasă și speriată în același timp.

Lucian îi spune Adelei că vrea ca ea să devină director de PR, dar aceasta refuză.

Un alt moment important a fost când Martha și Lucian îl anunță pe Floppy că este fiul răposatului Anghel Andronic.

"Eu?", se miră Floppy.

"Da, tu ești. Îmi pare rău că nu ți-am spus până acum, dar asta e, nu s-a putut. Bine ai venit în familie, vere", îi spune Lucian lui Floppy și îl bate pe umăr.

"Am venit să te iau cu mine. Tu trebuie să trăiești în casa tatălui tău, nu?", îi spune Martha.

"Daaa, sunt bogat!!!", urlă Floppy, în timp ce sare de bucurie la aflarea veștii. Floppy își face bajajul și pleacă în casa Andronicilor, mânat de Martha.

Tot în episodul 13 din data de 30 septembrie 2021 din Adela - "Adevăr și eliberare", Martha face anunțul cel mare în familie: Florin e fiul lui Anghel Andronic. Mihai rămâne fără cuvinte când află această veste atât de importantă pentru el. De față, este și Adela.

"Da, e fratele tău și cred că merită o viață mai bună", îi spune Martha lui Mihai.

Mihai încearcă să îl oprească: "Floppy, stai un pic să vorbim. Nu pleca".

"Mihai, poate că e mai bine așa", îi răspunde Floppy și pleacă.

Serial Adela, sezonul 2, 30 septembrie 2021. Episodul 14: Mihai și Călin își spun că sunt frați de suflet, iar Martha încearcă să îl omoare pe Floppy

Vestea se ține lanț. "El e Florin, copilul lui Anghel", îl anunță Martha Andronic și pe Paul. El și Floppy au o discuție scurtă, ca între frați. Floppy se simte confortabil în fotoliile luxoase ale vilei.

"Eu am făcut sport. Dacă aveam mamă, tată, ajungeam departe. Eram bun rău de tot. Ca Hagi", îi spune tânărul lui Paul.

Într-un moment sensibil, Călin susține că și-ar fi dorit să fie el fratele lui Mihai, iar acum orice speranță i s-a năruit când a aflat că Florin este sânge din sângele celui mai bun prieten al lui.

"Cred că sunt puțin egoist. În fine, îmi pare rău", mărturisește Călin.

"Să știi că în adâncul sufletului și eu speram să fii fratele meu", îi spune Mihai. "Orice ar fi, tu o să fii mereu fratele meu".

"Chiar dacă nu suntem noi frați de sânge, suntem frați de suflet și asta contează cel mai mult", a mai spus Mihai.

Procurorul Lascu e revoltat pentru că nu au găsit niciun cadravru în pământul din Butimanu.

"Eu zic că l-au mutat", îi spune Vali procurorului. "Hai să săpăm în grădină!".

"Bună idee. Știi ce? Hai să săpăm tot satul, în toată localitatea, comuna, tot județul. Băi, Vali, în meseria asta a mea, lucrurile se fac cu o noimă, se fac cu cap!", îi spune anchetatorul.

Livia o găsește pe mama ei băută, în cameră. Cu ochelari de soare la ochi, Delia râde și vorbește fără să aibă control asupra ei. Chiar și așa, Livia îi dă ultima noutate, moment în care mama ei nu procesează rapid informația și crede că face mișto de ea.

"Ești atentă?", o întreabă Livia. "Ai un frate pe care îl cheamă Florin. Este ultimul copil al bunicului. E fratele tău și al lui Paul".

"Mi-am găsit fratele și totuși nu simt nimic", îi spune Mihai Adelei. "Sunt un om oribil?".

"Nu, ești un om minunat. Ai nevoie de timp ca să îți dai seama ce se întâmplă, nu afli în fiecare zi așa ceva", îl consolează Adela.

Ana Maria o ia pe Nuți la întrebări. "De ce crede Poliția că tatăl meu e îngropat la voi în curte? Mi-a zis Vali că Poliția îl cheamă pe tata la voi în curte". Nuți, ca de obicei, ascunde totul, într-o stare de agitație și nervozitate.

Mihai are coșmaruri. Nici măcar discuțiile cu Adela nu îl pot liniști. Nu pe moment, cel puțin.

În continuare, în episodul 14 din data de 30 septembrie 2021, Mihai decide să facă o coaliție cu Lucian. Îi oferă sprijinul lui în tot, doar așa îi poate distruge de tot pe cei din casa Andronic.

"O să fiu scurt. Ai susținerea mea!", îi spune Mihai lui Lucian, iar cei doi bat palma.

Punctul culminat al episodului e la final, când Andreei i se face rău. Totodată, Martha vrea să scape de Florin, copilul fostului ei soț, Anghel Andronic. Aceasta îi otrăvește mâncarea. "E o plăcere să te servesc eu", îi spune Martha. "Te fac să aștepți puțin ca să ai poftă mai mare"...

Toți din casă se alarmează atunci când Floppy cade de la masă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x