Antena Căutare

Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021. Adela spune că iubirea învinge doar în povești. Care e planul de răzbunare al Andreei

În episoadele 7 și 8 din Adela - "Adevăr și eliberare", Adela îi cere ajutorul lui Mihai și se pare că relația lor primește o nouă șansă.

adela episod 7 si 8 Galerie
Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021 | Antena 1

Adela îi spune lui Mihai că își dorește să își găsească locul și că ei doi ar trebui să nu se mai certe încontinuu. Tocmai de aceea, Andreea a profitat de cearta lor pentru a face live pe TV discuția dintre ei în platoul de știri.

Adela i-a cerut lui Mihai să rămână la el peste noapte. Între timp, cei doi au urmărit la TV cum Lucian și Gia au încercat să dreagă problema iscată după live-ul cu cearta lor.

Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021. Episod 7: Adela și Mihai, sărutul care ar însemna un nou început

În casa lui Paul se încing spiritele. Mona, soția lui care e însărcinată, îi cere acestuia să facă în așa fel încât Ana Maria, fosta lui soție, să dispară din peisaj până când va naște ea.

“Eu nu prea cred că Ana Maria a venit aici doar pentru fetița ei. (…) Este fix momentul în care trebuie să alegi – ori eu, ori Ana Maria”, i-a spus Mona.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Stând la povești, la Mihai acasă, Adela și Mihai s-au sărutat, semn că relația lor s-ar putea reînoda, după ce Mihai i-a mărturisit din nou că o iubește.

O altă relație ajunge în pragul unui pas important. Adi o cere de soție pe Livia, într-o seară obișnuită, la ei în dormitor, în casa familie Andronic. Livia este surprinsă de gestul lui, dar îi răspunde că ea nu crede că în căsnicie și nu își dorește să se căsătorească. Cu toate acestea, ea acceptă inelul pentru că are deja un plan bine pus la punct cu el.

De dimineață, Adela nu e trezită, așa cum și-ar fi dorit, de Mihai, ci de Andreea, care spune că a venit să îl vadă pe tatăl copilului ei. Adela i-a mărturisit Andreei că încă îl iubește pe Mihai.

De cealaltă parte, Mihai discută cu băieții, Floppy și Călin, și le spune că el și Adela s-au sărutat și speră să se împace.

În anexa din curtea familiei Andronic, Mitu, Nuți și Ana Maria îl primesc pe procurorul Lascu. Ana Maria spune că tatăl ei, Traian Dincă, este decedat și vrea să scoată certificatul de deces.

Mihai și Călin încearcă în continuare să îl găsească pe fratele lui Mihai și s-au gândit să caute registrele din 1996, poate așa ar avea maim ult noroc.

“Auzi, dacă sunt eu fratele lui Mihai?”, îi spune Floppy lui Călin după ce Mihai a plecat.

Călin nu știe ce să îi răspundă.

Citește și: ”Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serialul Adela! Hai să te distrezi alături de Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță!

Lucian e pregătit să încerce să o cucerească pe Adela

La sediul televiziunii, Lucian o invită pe Adela la masă și îi mărturisește că o place. Adela, însă, îl refuză politicoasă, gândindu-se la ea și Mihai.

Între timp, familia Andronic, adică Paul, Delia, Marta și Mona au aflat că Rodica este căsătorită cu Valentin, cel care a încercat să îl omoare pe Paul Andronic. Mona a spus că atunci când a angajat-o nu a știut acest detaliu.

Marta spune că are mare încredere în Rodica și îl roagă pe Paul să îi ofere a doua șansă, să nu o concedieze.

La televiziune, Mihai a venit cu un buchet de flori la Adela, spunându-I că i-a fost dor de ea.

“Doar o oră dacă trece fără tine și deja mi-e greu”, îi spune Mihai lui Adela.

Adela și Mihai ajung acasă la Mihai, iar acesta îi mărturisește că o iubește și asta e tot ceea ce contează.

Ana Maria a aflat, între timp, că Traian, tatăl ei, a lăsat un testament, iar Ana speră că moștenirea să fie pentru Andreea, iar banii ăia să o ajută să își crească copilul.

“O să te îmbogoțești, îți zic eu”, i-a zis Nuți Andreei.

Serial Adela sezonul 2, 9 septembrie 2021. Episod 8: Cui va rămâne, de fapt, averea lui Traian Dincă

În episodul numit Ruine și Regrete, Mihai îi promite Adelei că va avea răbdare cu ea oricât va fi nevoie și că vor fi din nou fericiți, dar el nu știe că Adela se gândește la tot ce i-a spus Andreea legat de copilul ei cu Mihai.

Chiar dacă și-ar fi dorit să rămână alături de Mihai, Adela a ales să plece deși decizia aceasta îi frângea inima.

La casa familiei Andronic, Paul și Ana Maria vorbesc despre decizia Anei de a pleca. Ea spune că va deschide testamentul tatălui ei și va vinde tot pentru a folosi banii aceia să îi asigure un viitor Andreei și copilului pe care îl poartă în pântece.

Mai târziu, în aceeași zi, Adela se întoarce la casa lui Paul Andronic și îl găsește stând singur la el în birou, noaptea târziu. Cei doi au o discuție sinceră în care Andreea îi spune că s-a hotărât să îl lase în pace pe Mihai pentru că nu vrea să îi complice viața pe care ar putea-o avea cu Andreea.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

“Și iubirea? N-ar trebui ca iubirea să învingă întotdeauna?”, i-a spus Paul Adelei.

Adela a spus că astea sunt doar povești și că în realitate lucrurile nu se întâmplă așa.

La o discuție la masă, cu Rodica și Valentin, Ana Maria a aflat de la Valentin că Paul Andonic o tot căuta la ferma atunci când Traian, tatăl ei, nu voia ca ea să se mai întâlnească cu el. Ana Maria a plecat într-un suflet la vila lui Paul pentru a vorbi cu el.

“Am iubit-o enorm”, îi povestea Paul Adelei despre Ana Maria, în timp ce Ana asculta la ușă.

“Nici măcar nu știam că e însărcinată, nu știam că o să avem un copil”, spunea Paul, iar atunci Ana Maria a intrat plângând în biroul lui.

“Cum de eu nu am știut niciodată?”, i-a spus Ana Maria lui Paul.

Ana Maria a descoperit că Paul a căutat-o mult timp în tinerețe

Paul i-a mai mărturisit că în fiecare seară el îi scria câte o scrisoare, gândindu-se că așa putea să fie cu ea.

Adela a ajuns la birou și a găsit un coș cu flori de la Mihai. Furioasă, ea a aruncat bilețelul și l-a întrebat pe Lucian dacă rămâne valabilă invitația la masă. Lucian i-a spus să mai amâne puțin până când termină muncă.

Între timp, în casa familiei Andronic Marta o striga disperată pe Rodica despre care nu știe că nu mai lucrează pentru ei pentru că Paul a gonit-o. Marta îi spune fiului ei că o îndrăgește pe Rodica, precum ar fi fiica ei și că are nevoie de ea.

Marta a venit în casa unde locuiește Nuți și Mitu pentru a-I cere Rodicăi să lucreze din nou pentru ea.

Când e vorba de răzbunare, Marta nu e singura ca se pricepe. Se pare că Andreea vrea să se răzbune pe Paul pentru că nu o mai răsfață și dorește să facă front comun cu Gia, cea care e dezamăgită că Paul Andronic nu va finanța serialul în care ea vrea să joace. Andreea i-a mărturisit Giei că vrea să se răzbune atât pe Paul, dar și pe Mihai, anunțând public că ea așteaptă un copil cu Mihai.

Între timp, Ana Maria s-a întors la ferma la care a fost ținută închisă de tatăl ei. La ferma, aflată acum în ruine, Ana a găsit scrisorile pe care Paul Andronic I le trimitea în fiecare zi.

La televiziune, Lucian se pregătea să plece la întâlnirea cu Adela, dar a constatat că are pană la mașină. Mihai a aflat la ce restaurant trebuiau să meargă, așa că i-a luat locul la prânzul cu Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x