Antena Căutare

Ce face Maria Dragomiroiu când vrea să se simtă bine? Nepoatele au dat tot din casă: "Bea vin şi ţuică de la fratele Iustin"

Maria Dragomiroiu  a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici.   Nepoatele artistei au dezvăluit că bunica lor apelează la băutură pentru a se simți bine.

Maria Dragomiroiu a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici. Nepoatele artistei au dezvăluit că bunica lor apelează la băutură pentru a se simți bine.

"Bea vin şi ţuică de la fratele Iustin", au afirmat cele două fetițe. Cântăreața a fost amuzată de răspuns, clarificând că bea câte un pahar de vin cu toată familia, de ziua soțului ei, în decembrie.

În orice caz, toată lumea din platou a zâmbit cu gura până la urechi!

Ce lucruri trăznite face Maria Dragomiroiu? Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culin... Marian Drăgulescu nu a fost un copil cuminte la viața lui! Mama campionului a dezvăluit ce făcea acesta pe furiș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x