Antena Căutare

Ce lucruri trăznite face Maria Dragomiroiu? Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culinare, din fericire! “Da, îmi place să mănânc gheare”

Maria Dragomiroiu vine la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care vor dezvălui o parte din secretele celebrei lor bunici.

Maria Dragomiroiu a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici. Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culinare, din fericire! “Da, îmi place să mănânc gheare”.

Da, ați auzit bine, artista ar da caviarul și fructele de mare pe o porție sănătoasă de gheare de pui sau curcan, bune și la piftie, delicioase cu mujdei de usturoi.

“Îmi place să mănânc gheare. Mănânc de când eram micuță. Fac din ele piftie, care iese o minune, sau le prăjesc până devin crocante și le înmoi apoi în mujdei”, a recunoscut cunoscuta artistă.

Copilul unei vedete, slobod la gură din cale afară! "Tata mănâncă pe ascuns, plescăie la masă și își roade unghiil... Ce face Maria Dragomiroiu când vrea să se simtă bine? Nepoatele au dat tot din casă: "Bea vin şi ţuică de la fratel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x