Antena Căutare

Diana Bișinicu s-a rugat la mormântul părintelui Arsenie Boca să rămână însărcinată! Riana a dat-o în vileag pe mama ei în legătură cu un obicei pur femeiesc!

Diana Bișinicu a venit împreună cu fiica ei, Riana (4 ani), cea mai mică concurentă de la “Aici eu sunt vedeta”. Ocazie cu care fetița a dezvăluit din secretele celebrei sale mame.

Diana Bișinicu a venit împreună cu fiica ei, Riana (4 ani), cea mai mică concurentă de la “Aici eu sunt vedeta”. Ocazie cu care fetița a dezvăluit din secretele celebrei sale mame.

Astfel, telespectatorii Antenei 1 au aflat de la Riana că mama sa, Diana, fostă componentă a trupei Pops, s-a rugat la mormântul părintelui Arsenie Boca să rămână însărcinată, iar acesta a ajutat-o să-și împlinească visul.

La puțin timp după ce m-am rugat la mormântul părintelui Arsenie Boca, am rămas însărcinată cu Riana. De atunci, din anul 2012, mergem la mormântul său în fiecare an. Recent, am fost din nou”, a spuus Diana.

"Mami se urcă pe cântar să vadă dacă a mai luat în greutate", adezvăluit micuța.

Fetița a moștenit-o pe mama ei, fiind la fel de frumoasă și de adorabilă.

Maria Dragomiroiu, Tavi Colen și Diana Bișinicu au venit alături de copiii și nepoții lor, la “Aici eu sunt vedeta”. Ta... Mario Colen, nemilos cu fetele! „Sunt cicălitoare și fără ele, nu ar mai exista bebeluși pe lume!” Tavi, tatăl lui, a lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x