Antena Căutare

Mario Colen, nemilos cu fetele! „Sunt cicălitoare și fără ele, nu ar mai exista bebeluși pe lume!” Tavi, tatăl lui, a luat cele o sută de puncte!”

La proba  "Ghici, ghicitoarea mea"!, prima din emisiune, micuțul Mario, fiul lui Tavi Colen, a făcut senzație cu descrierea lui. Mario (10 ani), la „Aici eu sunt vedeta”, a încercat să îl pună în dificultate pe artist, dar nu a reușit.

La proba "Ghici, ghicitoarea mea"!, prima din emisiune, micuțul Mario, fiul lui Tavi Colen, a făcut senzație cu descrierea lui. Mario (10 ani), la „Aici eu sunt vedeta”, a încercat să îl pună în dificultate pe artist, dar nu a reușit.

Sunt cicălitoare și fără ele, nu ar mai exista bebeluși pe lume!”, a fost o parte din descrierea simpaticului băiat. Tatăl lui a ghicit imediat răspunsul, a luat o sută de puncte, în timp ce fiul a mai apucat să spună că „mama lui face excepție”.

Așadar, Talismanul e un norocos cu așa un copil și o așa o soție!

Diana Bișinicu s-a rugat la mormântul părintelui Arsenie Boca să rămână însărcinată! Riana a dat-o în vileag pe mama ei ... Copilul unei vedete, slobod la gură din cale afară! "Tata mănâncă pe ascuns, plescăie la masă și își roade unghiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x