Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru Medeea Marinescu. Actrița, cu lacrimi în ochi, în timpul filmărilor: "Tu vei fi de-a pururi în inima mea"

Medeea Marinescu a avut parte de o surpriză emoţionantă, în timpul filmărilor. Actriţa a primit un mesaj special din partea marelui Florin Piersic.

Medeea Marinescu a avut parte de o surpriză emoţionantă, în timpul filmărilor. Actriţa a primit un mesaj special din partea marelui Florin Piersic.

"Draga mea, Medeea, voiam să îţi mărturisesc, cum ţi-am spus şi altă dată, că tu vei fi de-a pururi în inima mea. De când o jucai pe Maria Mirabelă, ne-am găsit, ne-am întâlnit din nou după acele filme şi legătura noastră nu este doar prin faptul că servim această minunată piesă pe care o jucăm, de atâția ani...

Draga mea, să dea Dumnezeu să îţi fie bine. Să-l îmbrăţişezi pe soţul tău şi să nu uitaţi că, în lumea asta mare, aveţi un prieten: Florin Piersic", i-a transmis actorul.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro