Antena Căutare

Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au gătit farfurii senzaționale pe care le-au scos la licitație, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie. Cazul său a fost adus în prim-plan în gala Ajut eu!

Tudorița are în spate o poveste de viață dramatică și a devenit o mamă exeplară.

Gina, emoționată până la lacrimi de povestea Tudoriței

Gina nu s-a putut abține să nu plângă în hohote în momentul în care a trebuit să le expună chefilor povestea Tudoriței. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au încurajat-o și îmbrățișat-o pe prezentatoarea Chefi la Cuțite, extrem de emoționată de povestea Tudoriței.

Citește și: Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Ajutată de Speak, Gina le-a prezentat celor trei noua provocare: să realizeze câte 3 farfurii senzaționale pe care să le scoată la licitație pentru 11 vedete.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au realizat un antreu, un maincourse și un desert, nouă farfurii pentru 11 vedete care au venit la licitație.

Răzvan Fodor, decis să liciteze farfuria colegului său de la Asia Express

Printre vedetele venite să liciteze a venit și Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea de la Asia Express.

„Pentru farfuria lui Sorin, din principiu, o să licitez la greu. Cum să mănânce altcineva din farfuria lui tăticu`?”

Citește și: Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”

Chefii Bontea Dumitrescu și Scărlătescu au lăsat la o parte competiția, cu care erau obișnuiți la Chefi la Cuțite și și-au dat toată silința pentru a realiza farfurii extraordinare.

Sorin Bontea: „Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul”.

Dumitrescu: „Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie.

Scărlătescu: Aici nu mai e vorba de competiție, ci să facem farfurii senzaționale.

Chefii le-au cerut vedetelor să liciteze farfuriile la un suprapreț, ținând cont că ideea principală este aceea de a o ajuta pe Tudorița.

Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei... Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video Visul unei campioane. Andreea Verdeş vrea să aducă aur pentru România Visul unei campioane. Andreea Verdeş vrea să aducă aur pentru România Luni, 04.12.2023, 12:11
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
A fost ziua dorinţelor împlinite la Antena 1. Gala-maraton Ajut eu!, lider incontestabil de audienţă

A fost ziua dorinţelor împlinite la Antena 1. Gala-maraton Ajut eu!, lider incontestabil de audienţă

Gala-maraton Ajut eu! a revenit ieri, în zi de sărbătoare, cu o nouă ediţie care le dă șansă românilor de pretutindeni să schimbe destine şi să trăiască din nou emoţia binelui.

Luni, 30.11.2020, 10:50
Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!

Duminica, 29.11.2020, 19:21
Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Tudorița Barbu este o femeie cu o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost nevoită ca la 15 ani să să descurce singură, după ce a rămas fără cei dragi.

Duminica, 29.11.2020, 18:07
Cătălin Moroșanu, roast de senzație la iUmor! Luptătorul le-a dedicat momentul celor trei surori pugiliste din gala Ajut eu!

Cătălin Moroșanu, roast de senzație la iUmor! Luptătorul le-a dedicat momentul celor trei surori pugiliste din gala Ajut eu!

Cătălin Moroșanu a făcut un moment de senzație în fața juraților iUmor, luptătorul dedicând momentul celor trei surori pugiliste, a căror poveste a fost scoasă la lumină de gala Ajut Eu!

Duminica, 29.11.2020, 17:10
Ultimele știri
x