Căutare Live

Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”

Elisa Popovici s-a născut în Alpi și la vârsta de 6 ani a venit cu părinții în România unde s-a îndrăgostit de folclor. Fetița de 11 ani și-a înscris povestea în platforma Ajut eu! și și-a exprimat dorința de a o întâlni pe Delia, pe care o consideră un artist complet.

Elisa Popovici a întâlnit-o pe Delia

„Duc înainte tradiția și doina din popor de mai bine de 4 ani. Sunt solistă de muzica populară. Vin de pe meleaguri Brâncovenești, dar recent m-am mutat în București cu părinții mei pentru a studia la Liceul Dinu Lipatti. Am participat la concursuri naționale și internaționale unde, cu dăruire pentru tradiția românească, am luat premii și trofee. Mi-aș dori tare mult să o întâlnesc și să îmi petrec o zi cu ea pe platourile de filmare de la X Factor sau iUmor”, a fost mesajul Elisei.

Dorința de a o întâlni pe Delia i s-a îndeplinit. Cele două au pășit împreună în platoul iUmor și au vorbit despre pasiunea de a cânta. Elisa studiază la aceeași școală pe care a absolvit-o Delia, iar lucrurile pe care micuța le are în comuna cu idola ei, o emoționează profund:

„Eu cânt la nai, tu cânți la flaut și amândouuă cu vocea. Și am și aceeași dirigintă pe care ai avut-o tu”, i-a spus micuța Elisa Deliei.

Citește și: Ajut eu! Mihnea Harasim, campion la ciclism, a primit bicicleta performantă cu care să-și îndeplinească visul pe două roți

Elisa a mărturisit că i-a venit să plângă în momentul în care a văzut-o și a îmbrățișat-o pe Delia.

Cele două cântărețe au făcut împreună selfie-uri, instastory-uri, dar și un Tik Tok.

Elisa Popovici a întâlnit-o pe Delia

Elisa Popovici a întâlnit-o pe Delia

Delia i-a oferit cadou o pălărie Elisei, micuța fiind extrem de emoționată de gest și de întâlnire.

Elisa Popovici s-a născut în Alpi, dar s-a îndrăgostit de folclor

A descoperit folclorul românesc când avea numai câţiva ani şi de atunci duce tradiţia mai departe. Elisa Popovici e genul de copil care şi-a luat destinul în propriile mâini. Singură s-a înscris la o şcoală de muzică din Bucureşti şi şi-a convins părinţii să se mute aici, pentru a-şi împlini un vis.

Citește și: Laura Lavric, moment de stand-up comedy în fața juraților iUmor. Artista a îndeplinit dorința Elisei Popovici în gala Ajut eu!

Elisa s-a înscris singură și pe platforma Ajut Eu. Nu doar pentru că are un nou vis. Ci și ca să le transmită un mesaj altor copii.

„Vreau să le spun să nu renunțe niciodată la visul lor, pentru că nici eu nu am renunțat și am ajuns aici”, a spus Elisa la gala Ajut eu!, prezentată de Mihai Morar și de Alessandra Stoicescu.

Laura Lavric, moment de stand-up comedy în fața juraților iUmor. Artista a îndeplinit dorința Elisei Popovici în gala Aj... Cătălin Moroșanu, roast de senzație la iUmor! Luptătorul le-a dedicat momentul celor trei surori pugiliste din gala Ajut...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x