Antena Căutare

Ajut eu! Mihnea Harasim, campion la ciclism, a primit bicicleta performantă cu care să-și îndeplinească visul pe două roți

De ziua Antenei, proiectul Ajut eu! aduce la lumină povestea emoționantă a lui Mihnea Harasim, un tânăr de 16 ani care practică ciclismul de la vârsta de 8 ani și care își dorește o bicicletă performantă.

Mihai Morar și Alessandra Stoicescu, prezentatorii Ajut eu! l-au avut alături pe tânărul Mihnea, în ziua în care Antena1 împlinește 27 de ani de existență pe piața media.

Mihnea Harasim a adunat zeci de medalii în ciclism

Mihnea Harasim şi-a petrecut copilăria pedalând. A adunat zeci de medalii şi are acum nevoie de un imbold, pentru a merge mai departe. O bicicletă de concurs l-ar ajuta să facă performanţă în continuare. Iar pentru asta, e nevoie să spunem doar atât: Ajut Eu!

Citește și: Alessandra Stoicescu, rochie albă în zi de sărbătoare. Cum a apărut prezentatoarea tv în gala-maraton Ajut eu!

Mihnea Harasim este campion al României la contratimp și a făcut parte din lotul olimpic de tineret european. Dintre toate calitățile care l-au adus aici nu i-a lipsit nici șansa. Un manager din Belgia – țară cu tradiție în ciclism – l-a văzut și i-a simțit talentul, așa că l-a cooptat într-o echipă care selectează cei mai buni tineri cicliști de pe continent. Dar tot tricoul naționalei îl emoționează mai tare.

Visul meu cel mai mare a devenit un obiectiv suprem: este cel de a ajunge la o echipă de profesioniști, la seniori, nu am vârsta neceasară, dar pentru asta muncesc”, le-a mărturisit Mihnea lui Mihai Morar și Sandrei Stoicescu.

Aurelian Temișan s-a transformat în Tom Jones: Îi dedic aces moment lui Mihnea

Aurelian Temișan a ales să-l susțină pe Mihnea, pentru că îi împărtășește pasiunea pentru sport: „Îmi place că e sportiv, că e selceționat într-o echipă mondială și această melodie pe care o cânt i-o dedic”.

La Te Cunosc De Undeva, în fața unui juriu special format din Romică Țociu, Adriana Trandafir, Liviu și Andrei Aurelian Temișan s-a transformat în Tom Jones, dedicându-i acest moment lui Mihnea.

„Mihnea, lanțul să fie pregătit la bicicletă și toată energia noastră bună să te împingă din spate să ajungi mai sus decât ești”, i-a transmis Temișan lui Mihnea Harasim.

Mihnea Harasim a primit bicicleta performantă pe care și-o dorea

Răzvan Simion i-a adus lui Mihnea un echipament de ciclist, acesta fiind urmat de Dani Oțil și de ciclistul Alex Ciocan, care au intrat în scena galei Ajut eu! cu bicicleta mult dorită de Mihnea.

Citește și: Concurenții de la Mireasa se implică în campania Ajut Eu!

„Firma Giant a fost complice pentru generoșii care au făcut acest lucru posibil”, a menționat Sandra Stoicescu.

Mihnea Harasim a rămas fără cuvinte când și-a văzut dorința îndeplinită. Este un pas spre împlinerea obiectivului său, și anume anume acela de a fi un mare ciclist internațional.

Mihnea Harasim, campion la ciclism, este mai aproape de visul său pe două roti, datorită galei Ajut eu!

Mihnea Harasim este mai aproape de visul său pe două roti, datorită galei Ajut eu!

„Când vei câștiga Turul Franței sau Turul Italiei, îmi doresc să-ți găsești cuvintele cu la fel de multă dificultate”, i-a spus Mihai Morar tânărului ciclist.

Alessandra Stoicescu, rochie albă în zi de sărbătoare. Cum a apărut prezentatoarea tv în gala-maraton Ajut eu!... Ajut eu! 2020. Jurații Te cunosc de undeva, transformări frumoase pentru a îndeplini dorințe...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video Școala care schimbă destine Școala care schimbă destine Vineri, 23.12.2022, 12:23
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
A fost ziua dorinţelor împlinite la Antena 1. Gala-maraton Ajut eu!, lider incontestabil de audienţă

A fost ziua dorinţelor împlinite la Antena 1. Gala-maraton Ajut eu!, lider incontestabil de audienţă

Gala-maraton Ajut eu! a revenit ieri, în zi de sărbătoare, cu o nouă ediţie care le dă șansă românilor de pretutindeni să schimbe destine şi să trăiască din nou emoţia binelui.

Luni, 30.11.2020, 10:50
Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!

Duminica, 29.11.2020, 19:21
Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au gătit farfurii senzaționale pe care le-au scos la licitație, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie. Cazul său a fost adus în prim-plan în gala Ajut eu!

Duminica, 29.11.2020, 18:07
Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Tudorița Barbu este o femeie cu o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost nevoită ca la 15 ani să să descurce singură, după ce a rămas fără cei dragi.

Duminica, 29.11.2020, 18:07
x