Căutare Live

Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!

Chefii și-au dat silința pentru a realiza farfurii extraordinare, pe care vedetele să le liciteze la suprapreț, cu scopul de a o ajuta pe Tudorița, o mamă cu un trecut dureros, care își dorește să facă o școală de bucătari, pentru a-i asigura un viitor mai bun copilului său.

Citește și: Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei

Cea mai emoționantă licitație de mâncare. 11 vedete s-au luptat să cumpere preparatele chefilor, pentru a o ajuta pe Tudorița

Chefii le-au îndemnat pe cele 11 vedete să liciteze cât mai mult, pentru a o ajuta pe Tudorița.

Scărlătescu: Am nevoie să licitați mult! Fiți generoși, aruncați cu banii

Dumitrescu: Trebuie să fiți darnici, generoși, să cumpărați aceste farfurii cu sume pe care nu v-ați fi gândit să le cheltuiți

Bontea: „Vreau să văd de la voi fără număr!”

Printre vedetele care au venit să liciteze s-a numărat și Răzvan Fodor, colegul lui Bontea din Asia Express: „Am venit la tăticu la serviciu”, a glumit Fodor.

Licitația pentru primul aperitiv, Foie Gras Crème Brûlée, realizat de Chef Scărlătescu a încept de la 20 de euro și a obținut 200 de euro de la Carmen Negoiță.

Al doilea aperativ, tataki de ton, cu salată de legume crocante 100 de euro, pregătit de chef Florin Dumitrescu a fost licitat de Carmen Brumă cu 100 de euro.

Al treilea aperitiv, salată spicey, cu crab, manho, țelină apio, ardei capio și spumă de lime a fost licitat de Shift, cu 100 de euro.

Bătălie pentru farfuria lui Bontea. Raluk: „Mai aveam puțin și ne războiam și la propriu. Fizic”

La maincourse, sumele au început să crească semnificativ.

Fileul de sturion cu dovlecei, piure de țelină și buchet de legume, gătit de Scărlătescu a fost licitat cu 250 de euro de Bogdan Boantă.

Rebay-ul cu foie gras al lui chef Dumitrescu a fost licitat de Răzvan Fodor cu 250 de euro.

Pentru că nu avea garanția că farfuria lui „tăticu” va fi pe placul său, Fodor a licitat pentru farfuria lui Dumitrescu.

„Bine, măi băiatule! Nu știai că vine și farfuria mea?”, a spus Bontea.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Bătălia cea mai aprigă a fost pe farfuria lui Sorin Bontea, unde alianța Boantp-Cocuța-Carmn Brumă a oferit 1000 de euro pentru un file de cod negru, ou poșat, icre de manciuria și ciupercuțe.

„Mai aveam puțin și ne războiam și la propriu. Fizic”, a spus Raluca.

În total s-au adunat 3300 d eeuro de la vedete, plus 300 de euro din partea emisiunii, plus 300 din partea chefilor, în total 4000 de euro pentru cazul Tudoriței.

Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru fa... A fost ziua dorinţelor împlinite la Antena 1. Gala-maraton Ajut eu!, lider incontestabil de audienţă...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x