Căutare Live

Laura Lavric, moment de stand-up comedy în fața juraților iUmor. Artista a îndeplinit dorința Elisei Popovici în gala Ajut eu!

Laura Lavric, un nume mare pentru muzica populară din România, a susținut un moment de stand-up comedy de senzație în fața juraților iUmor.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au primit-o cu brațele deschise pe doamna muzicii populare. Laura Lavric și-a început momentul cu o discuție cu Mihai Bendeac.

Cântăreața a adus muzica populară pe scena iUmor, lucru care spune ea că îi lipsește emisiunii. Aceasta a interpretat pe scenă piesa "Cântă cucu-n Bucovina" și a adus energia și voia pună în platoul emisiunii. Laura Lavric a dedicat momentul de roast de la iUmor pentru Elisa Popovici.

Povestea Elisei Popovici în gala Ajut eu!

Elisa Popovici este o fetiță de numai 11 ani, care s-a născut în Alpi, dar care iubește muzica și folclorul și vrea să ducă tradiția populară româneasă mai departe.

Elisa a venit în România atunci când părinții au rămas fără serviciu în Italia, iar de atunci dragostea ei pentru țara noastră a devenit nemărginită.

Citește aici povestea Elisei Popovici

Laura Lavric a venit și în platoul galei Ajut eu!, iar acesta a fost momentul în care Laura Lavric și Elisa s-au întâlnit. Cele două au interpretat împreună melodia "Mărie și Mărioară" și i-au bucurat pe toți cu glasurile lor.

Ajut eu! Elisa Popovici, o poveste emoționantă despre dragostea de folclor. Ce vis a avut micuța de 11 ani... Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri