Antena Căutare

Laura Lavric, moment de stand-up comedy în fața juraților iUmor. Artista a îndeplinit dorința Elisei Popovici în gala Ajut eu!

Laura Lavric, un nume mare pentru muzica populară din România, a susținut un moment de stand-up comedy de senzație în fața juraților iUmor.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au primit-o cu brațele deschise pe doamna muzicii populare. Laura Lavric și-a început momentul cu o discuție cu Mihai Bendeac.

Cântăreața a adus muzica populară pe scena iUmor, lucru care spune ea că îi lipsește emisiunii. Aceasta a interpretat pe scenă piesa "Cântă cucu-n Bucovina" și a adus energia și voia pună în platoul emisiunii. Laura Lavric a dedicat momentul de roast de la iUmor pentru Elisa Popovici.

Povestea Elisei Popovici în gala Ajut eu!

Elisa Popovici este o fetiță de numai 11 ani, care s-a născut în Alpi, dar care iubește muzica și folclorul și vrea să ducă tradiția populară româneasă mai departe.

Elisa a venit în România atunci când părinții au rămas fără serviciu în Italia, iar de atunci dragostea ei pentru țara noastră a devenit nemărginită.

Citește aici povestea Elisei Popovici

Laura Lavric a venit și în platoul galei Ajut eu!, iar acesta a fost momentul în care Laura Lavric și Elisa s-au întâlnit. Cele două au interpretat împreună melodia "Mărie și Mărioară" și i-au bucurat pe toți cu glasurile lor.

Ajut eu! Elisa Popovici, o poveste emoționantă despre dragostea de folclor. Ce vis a avut micuța de 11 ani... Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x