Căutare Live

"Români Împreună" - Fundaţia Ţiriac donează 100.000 de euro și face un apel pentru ajutorarea bătrânilor

Primul dintre marii oameni de afaceri care a reacționat apelului Antena Group este Ion Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Află cum poți fi alături de eroii noștri în alb. Donează pentru a strânge bani pentru echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

"Români Împreună" - Fundaţia Ţiriac donează 100.000 de mii de euro și face un apel pentru ajutorarea bătrânilor

Fundația Țiriac a anunțat în cadrul teledonului că va fi alături de Fundația Mereu Aproape și a donat 100.000 de euro. În paralel, Ion Alexandru Țiriac a explicat modul prin care Fundația Țiriac a început deja să ajute bătrânii din România.

În momentul ăsta luptăm împreună împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale sau internaționale și pe care doar uniți îl putem învinge. Noi la Fundația Țiriac, împreună cu tatăl meu și cu sora mea, Ioana, am început să ajutăm cam de 4 săptămâni în Spania și ce am făcut acolo replicăm acum la nivelul României.

Am luat legătura cu primarii care și-au dorit să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa la alimentară sau farmacie și să le asigurăm o dată pe săptămână a unui coș, de 60-70 de euro, care să conțină toate nevoile pe care le poate avea un pensionar și care să stea în casă izolat”, a spus Ion Alexandru Țiriac.

Ion Alexandru Țiriac a făcut și un apel către primarii din țară să contacteze Fundația Țiriac, la adresa [email protected] , pentru a le comunica acele cazuri de bătrâni care au nevoie de ajutor.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

"Români Împreună" - Medicii de la Matei Balș, în luptă cu moartea: "Prefer să mor în picioare, nu în genu... "Români Împreună" - Povestea cu final fericit a unuia dintre primii români vindecaţi de Covid-19...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x