Căutare Live

"Români Împreună" - Medicii de la Matei Balș, în luptă cu moartea: "Prefer să mor în picioare, nu în genunchi"

Din mijlocul furtunii, de la Matei Balș, medicul Cătălin Apostolescu privește drept în ochi moartea. Spune că preferă să o înfrunte, decât să se ascundă de ea. Află cum poți fi alături de eroii noștri în alb. Donează pentru a strânge bani pentru echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

"Români Împreună" - Medicii de la Matei Balș, în luptă cu moartea: "Prefer să mor în picioare, nu în genunchi"

Români împreună. Salvează! Donează! Pentru toți cei de la Balș, lupta cu moartea a devenit o meserie.

„Există o frică și există o precauție, pentru a nu mă infecta. Sunt conștient că la un moment dat s-ar putea să mă infectez. Dar dacă este să mor, prefer să mor în picioare, nu în genunchi. Pentru un actor e un titlu de glorie să moară pe scenă. Nimeni nu vrea să moară. Dar asta nu înseamnă că mă ascund într-o gaură de șarpe și mă ascund acolo până trece furtuna”, spune medicul Cătălin Apostolescu, șeful compartimentului de boli emergente.

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

CItește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Au început repetițiile pentru teledonul organizat de Antena Group, Români Împreună! Zeci de vedete vor să strângă bani p... "Români Împreună" - Fundaţia Ţiriac donează 100.000 de euro și face un apel pentru ajutorarea bătrânilor...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x