Căutare Live

"Români Împreună" - Povestea cu final fericit a unuia dintre primii români vindecaţi de Covid-19

Bogdan Aron, tânărul care a aflat din presă că a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a fost printre primii declarați vindecați. În spital, şi-a dat seama că sistemul sanitar nu ar face faţă unui număr mare de bolnavi aşa că a pus bazele unei platforme prin care să ajute medicii.

"Români Împreună" - Povestea cu final fericit a unuia dintre primii români vindecaţi de Covid-19

Bogdan Aron, pacientul nr. 34, a aflat din presă că a fost declarat pozitiv. A fost internat la Matei Balș. A simțit că e pe mâini bune, deși observa că medicii din jurul lui sunt tot mai epuizați.

Într-o postare făcută pe Facebook, tânărul care a stat nouă zile în spital a declarat că a fost surprins să vadă atâția oameni pe stradă. De asemenea, el a declarat că va rămâne în continuare izolat, pentru a nu-și pune în pericol familia.

În spital, şi-a dat seama că sistemul sanitar nu ar face faţă unui număr mare de bolnavi aşa că a pus bazele unei platforme prin care să adune împreună antreprenori, oameni de afaceri și cadre medicale. „Am înțeles că limitele sistemului sanitar sunt mai degrabă materiale”, spune Bogdan Aron.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

"Români Împreună" - Fundaţia Ţiriac donează 100.000 de euro și face un apel pentru ajutorarea bătrânilor... "Români Împreună" - Şerban Bubenek, preşedintele SRATI: Ajutați-ne să câștigăm această bătălie. Stați acasă și...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x