Antena Căutare

"Români Împreună" - Raed Arafat: "E o luptă în care trebuie să fim toți solidari"

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat în cadrul teledonului „Români Împreună” că e o luptă a tuturor, nu doar a statului. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

"Români Împreună" - Raed Arafat: "E o luptă în care trebuie să fim toți solidari"

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne a declarat că oamenii fac parte din aceeași echipă, alături de medici, și pe lângă donații și gânduri bune a făcut un apel la respectarea măsurilor adoptate de autorități.

„E o luptă care nu poate să se oprească la nivelul statului. Este o luptă în care trebuie să fim toți solidari în ea. La nivelul nostru lucrăm în echipe, ca să putem veni cu sprijin către cei din linia întâi. Este chiar o muncă de echipă. Iar în această echipă este și populația. Sunt măsuri pe care populația trebuie să le respecte și orice sprijin, orice gând bun și înțelegere față de acești oameni este foarte bine venit.

Orice cuvânt de încurajare pentru acești oameni, care poate vor avea zile mai grele în viitor, este binevenit. Orice donație, orice participare voluntară sunt binevenite”, a declarat Raed Arafat.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

"Români Împreună" - Raed Arafat: "E o luptă în care trebuie să fim toți solidari"

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

"Români Împreună" - Povestea lui Ciprian Nechita: Am căzut psihic pentru că nu știam câte persoane aș fi putut... „Români Împreună!” Mirela Retegan: Toți copiii au sunat la mine. Și-au donat alocațiile și ce au avut în pușculițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x