Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

"Români Împreună" - Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro: Oamenii aceștia își riscă viața pentru a ne ajuta

Dan Negru l-a dat de gol pe Ștefan Bănică și a anunțat că acesta a donat 10.000 de euro. Artistul nu ar fi vrut ca acest lucru să fie cunoscut, dar a explicat că acești bani trebuie să ajungă în linia întâi, la medici. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

"Români Împreună" - Ştefan Bănică Jr a donat 10.000 de euro: Oamenii aceștia își riscă viața pentru a ne ajuta

Ștefan Bănică: „Stăm acasă, pentru că, fraților, depindem unii de ceilalți. Oamenii ăștia sunt în rândul întâi și muncesc, își riscă sănătatea pentru noi ceilalți, și noi îi putem ajuta, părerea mea, indiferent cât putem ajuta, trebuie să o facem. Mă gândesc cum aș putea să ieșim din criza asta, deocamdată stăm acasă”.

O companie, Alco Kraft, a donat 2.000 de euro și 150 de viziere în numele lor dar și al lui Ștefan Bănică, însă Dan Negru a dezvăluit că și artistul a donat 10.000 de euro.

„Părerea mea este că banii noștri trebuie să ajungă în prima linie, la cei care cumpără echipamente de protecție pentru doctori și asistente. Dacă nu mai ai doctori, degeaba ai ventilatoare. Lucrul acesta trebuie rezolvat", a transmis Bănică.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.