Antena Căutare

Larisa Iordache are un nou iubit. Ce spune fosta concurentă de la America Express despre noua relație: „vreau să fie totul lin”

Larisa Iordache iubește din nou. Fosta concurentă de la America Express face primele declarații despre iubit: „Cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire”

Larisa Iordache iubește din nou. Fosta concurentă de la America Express face primele declarații despre iubit: „Cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire”

Antena Stars/Antena 1

După despărțirea prin care a trecut anul acesta, se pare că Larisa Iordache nu și-a pierdut speranța în ceea ce privește dragostea. Într-un interviu sincer pentru Antena Stars, fosta concurentă de la America Express a dezvăluit că este din nou într-o relație.

Larisa Iordache a încheiat o relație de doi ani anul acesta, după ce ambii parteneri au concluzionat că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

De ce Larisa Iordache și Diana Bulimar își spun ”Gogo”. Cum a apărut porecla concurentelor de la America Express

„Nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Am stabilit de la început că, atunci când viziunile se schimbă, ne spunem asta. Eram împreună de doi ani. Nu ne-am înșelat sau ceva… Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”, a spus Larisa Iordache la vremea aceea, potrivit Digi Sport.

Larisa Iordache, cele mai sincere declarații despre noua relație: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic”

Acum, fosta gimnastă este din nou îndrăgostită și nu se sfiește să recunoască asta. Ea a vorbit despre importanța terapiei, conexiunea cu mama sa și bineînțeles, despre cele mai importante calități pe care le regăsește la partenerul ei de cuplu.

„Fac în continuare terapie, mă bucur de fiecare dată când am acea oră de terapie pentru că învăț lucruri noi și cred că ajută foarte mult. Eu fac asta de doi ani și este diferit de la cer la pământ. Este incredibil de câtâ calmitate îți poate oferi un gând bun, chiar dacă ești într-o situație dificilă.

Comunicarea pentru mine este foarte importantă. Este foarte important să empatizăm cu persoana aceea, să avem o conexiune, chiar și atunci când taci, să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează. Este clar că nu poți să-ți dai seama la început despre toate lucrurile, nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două, trei un an, dar cred că trebuie să ai răbdare, să nu grăbești absolut nimic. Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos”, a declarat Larisa Iordache.

America Express, 25 ianuarie 2023. Larisa Iordache și Diana Bulimar, elemente de gimnastică alături de mariachi. Ce au făcut

Întrebată dacă ea crede în dragoste la prima vedere, fosta concurentă de la America Express a spus: „Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de fiecare are nevoie și atenția pe care o oferim și ne este oferită. Cred că toate lucrurile acestea se pot transforma într-un sentiment frumos de iubire”.

Ce spune Larisa Iordache despre conexiunea cu mama sa

Chiar dacă este fericită că este într-o relație, Larisa Iordache se gândește cu nostalgie la momentele în care mama ei era alături de ea atunci când ea începea o nouă relație.

„Este primul gând mama, pentru că eu când cunoșteam pe cineva îmi doream părerea ei, o ascultam, o mamă știe cel mai bine”, a mai declarat fosta gimnastă.

Imagini de colecție din copilăria și adolescența lui Puya în videoclipul piesei „Stele căzătoare”. Cine mai apare în cli...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x