Antena Căutare

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Colaj cu Alexia Eram de la America Express din sezonul 6 alături de Mario Fresh Galerie
Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh | Instagram

Deși este o fire discretă, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de mulți ani, perioadă în care relația lor a devenit foarte puternică.

Pe iubitul tinerei îl cunoaște o țară întreagă deoarece lucrează în industria muzicală. Mario Fresh are o comunitate impresionantă de fani care îl urmează la concerte. De asemenea, Alexia Eram a intrat în atenția publicului odată cu participarea în sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, alături de fratele ei.

Telespectatorii au fost surprinși de felul carismatic al tinerei, dar și de ambiția ei. Sora lui Aris Eram a dat dovadă de mult curaj și perseverență în cea mai neașteptată provocare din viața ei. Aceasta a luptat cu toate forțele pentru a ajunge în Marea Finală a reality show-ului.

Citește și: Cât costă să mănânci la restaurantul Sânzianei Negru. Câștigătoarea America Express deține un local cu preparate mexicane

Printre cei care au încurajat-o pe Alexia Eram să participe la America Express se numără și partenerul ei, chiar fosta concurent al emisiuni. Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant în etapa finala a competiției, care au adus lacrimi pe fața tinerei.

Fosta concurentă de pe Drumul Soarelui a spus în nenumărate rânduri că îi simte lipsa iubitului ei și că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-l vedea. Un lucru este cert, Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu solid și extrem de frumos.

Cum s-au pozat Alexia Eram de la America Express sezonul 6 și iubitul ei, Mario Fresh, în vacanță

Pentru că are o activitate intensă pe contul de Instagram, fosta concurentă de la America Express sezonul 6 nu a uitat să își anunțe prietenii virtuali că a plecat într-o vacanță cu mult soare, dar nu singură, ci alături de partenerul său.

Mario Fresh și Alexia Eram au decis să se bucure de un concediu în cuplu, chiar după sărbătorile de iarnă. Aceștia au ales o destinație exotică cu apă turcoază, multă vegetație și priveliști spectaculoase.

Citește și: Cum arăta Aris Eram când era un copil de doar 11 ani. Imaginea cu fostul concurent de la America Express a stârnit reacții

De curând, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere cu o ipostază romantică. Tânăra a publicat pe rețelele sociale o imagine în care iubitul ei o sărută cu multă dragoste pe obraz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Alexiei Eram a generat mai bine de 36 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Sunteți frumoși. ❤ Să te iubească Mario pentru că meriți”, „Vacanță frumoasă cu iubire și tinerețe!”, „Cel mai frumos cuplu” sau „Sunteți minunați! Vacanță plăcută”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Mario Fresh și Alexia Eram au cucerit simpatia publicului povestea lor de iubire, dar și cu modul discret în care își prezintă viața. Aceștia sunt îndrăgiți de foarte multe persoane.

Laura Giurcanu, imagini incendiare din vacanță, în costum de baie: „Le postezi pentru Aris?”. Cum a răspuns tânărul în o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x