Antena Căutare

America Express, 1 decembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă a adus momente emoționante și situații copleșitoare. Ce s-a întâmplat

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 28 din 1 decembrie 2023. Concurenții au fost puși în fața unei provocări cu totul neobișnuite - să reconstituie un obicei local al localnicilor din America Latină. "Cheflii" trebuie să se îmbrace în văduve de Anul Nou, o probă cât se poate de interesantă, dar care nu a putut fi dusă la bun sfârșit la capăt pentru o echipă!

colaj foto romica tociu si catalin la america express sezonul 6 ediția 27 din 1 decembrie 2023 Galerie
Cătălin Țociu a vorbit cu ochii în lacrimi despre problemele de sănătate prin care a trecut fiul lui la America Express, sezonul 6 ediția 27 din 1 decembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Regulile au fost schimbate brusc în timpul cursei, iar o echipă a fost "lăsată" să nu completeze această probă, din motive de securitate.

În topul infracționalității, concurenții se află într-unul dintre așa numitele puncte roșii din America Latină. S-a pus accentul pe securitate, chiar echipa nu a găsit decât cinci băieți dispuși să facă pe văduvele, deja este prea târziu, așa că au fost lăsați să urce în autobuz și să continue cursa pentru ultima șansă.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Regulile s-au schimbat, chiar în timpul cursei pentru ultima șansă! Ce echipă a fost „lăsată” să nu completeze o probă

Conform misiunii inițiale, fiecare echipă trebuia să găsească opt bărbați dispusi să se îmbrace în haine de văduve, urmând ca și ei să adopte cele două ținute rămase din cele 10 achiziționate anterior. După aceasta, trebuiau să execute o coregrafie și să câștige bani din această reprezentație neobișnuită.

Totuși, într-o întorsătură surprinzătoare, echipa formată din Romică Țociu și Cătălin Țociu nu a fost lăsată să completeze această probă, chiar în timpul cursei pentru ultima șansă. Decizia a fost luată din motive de securitate, deoarece concurenții se aflau într-unul dintre punctele cu risc din America Latină, și au fost precauți pentru a evita situații neprevăzute.

„Este rău, o să ne bată Dumnezeu” Gestul emoționant făcut de o locanică pentru Iulia Albu și Mike

În timpul misiunii, nici pentru Iulia și Mike nu a fost ușor să strângă bani prin momentul lor artistic! Bărbatul s-a simțit frustrat când o localnică nu a răspuns pozitiv la cererea lor. El i-a atras atenția destul de dur Iuliei că ar trebui să nu mai insiste, deoarece părea că stau de mult timp acolo și își pierd timpul cu ea.

Căutat banilor poate fi o mare provocare în America Express, iar cursa pentru ultima șansă le aduce numeroase momente în care sunt nevoiți să caute oameni darnici care să îi ajute.

Cu toată că aproape și-au pierdut speranța, un moment a fost plin de emoție când o altă doamnă i-a impresionat pe cei doi prin gestul său. Ea le-a oferit toți banii pe care îi avea în portofel, arătându-și generozitatea, în ciuda faptului că avea foarte puțini bani la ea.

Iulia și Mike mai aveau nevoie de încă 6 dolari pentru a-și completa misiunea. "Fiul ne dă un dolar, iar ea ne dă toți banii pe care îi aveau în portofel".

Între timp Mike spunea: “Dar nu îi putem lua toți banii, este ridicol!”

“Știu este rău, o să ne bată Doamne-Doamne, dar trebuie să strângem banii”, spune Iulia Albu.

„Las cea mai grea amintire acolo”. Cătălin Țociu, dezvăluiri în lacrimi despre problemele de sănătate ale fiului său. Prin ce a trecut micuțul, la o vârstă fragedă

Concurenții trebuie să urmeze ritualul de despărțire de Anul Vechi, dând foc unei păpuși pe care scriu ce lucruri vor să vindece, să uite, să repare, să purifice sau cele mai mari dorințe. Acest moment a fost pentru Cătălin Țociu și Romică Țociu un moment care le-a amintit de un moment greu din viața lor când fiul lui Cătălin s-a îmbolnăvit din cauza unui accident, după ce a înghițit două bile magnetice.

“Eu am scris pe foaie ca Nicoleta să nu mai fie niciodată bolnavă, iar Philip să fie sănătos toată viața și să nu i se mai întâmple nimic. Nicoleta înseamnă tot, ca și pentru Cătălin e baza acolo. Ca și Philip care este primul meu nepot”, spune Romică Țociu.

“Cătălin a înghițit niște biluțe magnetice și a fost destul de rău. A făcut septicemie acută, mai multe operații și am avut foarte mare noroc”, spune Cătălin Țociu cu lacrimi în ochi.

Romică compleșit de emoții și la un pas să plângă spune: “Dar noi suntem o familie puternică”.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Diseară, de la 20:30, la America Express: întâlnire palpitantă la cursa pentru ultima șansă. Concurenții hrănesc crocodili

America Express, 1 decembrie 2023. Concurenții, afectați de tensiunea cursei pentru ultima șansă. Ce s-a întâmplat... America Express, 1 decembrie 2023. Romică și Cătălin Țociu au ajuns pe ultimul loc. Ce culoare a avut Soarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x