Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Catrinele s-au strecurat pe furiș în dormitoarele concurenților și au „furat” un obiect de preț

Aventura America Express - Drumul Aurului a început în forță pentru cele 9 echipe. Concurenții au fost primiți de Irina Fodor cu o surpriză de proporții uriașe, însă ce a urmat după le-a dat palpitații. Catrinele, două personaje spectaculoase din Mexic, s-au furișat în camerele lor și au „furat” un obiect de preț.

colaj foto cu jean gavril, andreea balan si catrinele, la america express Galerie
Concurenții de la America Express au fost luați prin surprindere de catrine | Antena 1

Drumul spre Mexic a fost unul lung pentru cele 9 perechi de vedete. Acestea au așteptat cu emoție prima cursă a celui mai dur reality show din România. Deși se așteptau să pornească pe Drumul Aurului încă din primele minute de la coborârea din autocar, concurenții au avut parte de surpriză.

Oase și Irina Fodor a primit echipele cu mult entuziasm, dar și cu o petrece specifică țării în care se află. Mai mult decât atât, prezentatoarea de la America Express a venit cu o vestea neașteptată pentru concurenți.

„Dragii mei, aventura trebuie să înceapă la un moment dat, aurul trebuie găsit. Aveți nevoie de ceva ca să puteți pleca în această aventură. Vă lipsesc deocamdată rucsacurile. Sunteți pregătiți, le vreți? Mergeți în cameră, vă lăsați rucsacurile acolo și îmi aduceți banii și telefoanele”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Citește și: Cătălin Scarlateacu a transmis un mesaj inedit, chiar inainte de a începe America Express. Cum s-a afișat și ce a putut să spună

„Foarte grele!!”, a fost remarca Andreei Antonescu, după ce au primit rucsacele.

Catrinele, personaje spectaculoase din Mexic, au „furat” un obiect de preț al concurenților în ediția de 15 ianuarie 2023 din America Express - Drumul Aurului

În timp ce concurenții se distrau la fiesta, Catrinele și Oase s-au strecurat pe furiș în dormitoarele lor și le-au furat ghiozdanele. Echipele au rămas uimite când au intrat în camere și nu și-au mai găsit rucsacrurile.

„Cum adică?!”, a fost replica Doinei Teodoru la aflarea veștii că rucsacul său a dispărut.

Citește și: America Express lansează concursul unei experiențe unice pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

De asemenea, echipele au trăit o altă supriză a doua zi când s-au trezit la ușa camerelor cu cele două Catrine, care le-a oferit un plic. Așadar, concurenții au fost informați că vor merge în căutarea ghiozdanelor „furate” cu o seară în urmă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 15 ianuarie 2023. Concurenții au ajuns în Mexic. Cum au reacționat când au aflat ce pericole îi așteapt... America Express, 15 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „salvat” de iubita lui la misiune. Ce au fost puși să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x